Фан Клуб: Амак СП Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Слаба игра денеска а и судиите малку ја заебаа работата ама ај ќе ги тепате во Скопје без публика играат они па тука ви е шансата.

Си дојдоа судиите, си ја завршија работата за шо беа пратени и си отидоа, ММЕ

Во Ск сега шо ќе бидит нека бидит,
имаме какви такви шанси со оглед на празните трибини, но ќе треба да се бориме и против наклонетоста на судиите кон скопскиве тимови

А ако се избориме за мајсторка ,

аердромци не идајте во Охрид!

Тоа е реалноста, Малку судијата ве зафркаваше, ама тоа е, и ние имаме такво искуство. Дај Боже само побрзо да ги снема ваквите навики, на наклонето судење, ја уништува лигата која и така не е кој знае што.

Си дојдоа судиите, си ја завршија работата за шо беа пратени и си отидоа, ММЕ

Во Ск сега шо ќе бидит нека бидит,
имаме какви такви шанси со оглед на празните трибини, но ќе треба да се бориме и против наклонетоста на судиите кон скопскиве тимови

А ако се избориме за мајсторка ,

аердромци не идајте во Охрид!
nemoj molim te ne uppasi sega site!!!

a za praznite tribini , MZT igra poubavo pred prazni tribini, dite 4 utakmici sto gi ima igrano pred prazni tribni gi ima dobieno :helou:

nemoj molim te ne uppasi sega site!!!

a za praznite tribini , MZT igra poubavo pred prazni tribini, dite 4 utakmici sto gi ima igrano pred prazni tribni gi ima dobieno :helou:
epa podobro na teren izmavajte se sto vi e za mavanje od doma........em vie ke si svrsite rabota em mzt ke tepa(na prazni tribini)
aj ostaj gluposti nego kazi kolku luge bevte tamu

jas ne bev i neznam ni kolku bile ni sto bile pojma nemam, ke se vratat vecer ke doznaeme

samo edno me interesira ( ne se odnesuva na nikoj na forumov ) DALI SEGA AMAK KE IGRAAT PRED PRAZNI TRIBINI POSTO IMASE SISINJA, UPALJACI, CD-NJA ILI TAA KAZNA NE VAZI ZA NIEDEN DRUG KLUB OSVAEN ZA MZT??????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom