Фан Клуб: Амак СП Охрид

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
Утре играме дома со Фени Индустри, во 18:00 мислам беше, и сепак мислам дека ќе губиме. :(
Ќе ги победите, слушај ми зборот.Ќе падне Фени ако направите атмосфера. Пелистер го победи Фени на домашен терен, а вие го победивте Пелистер на домашен терен.
Направете атмосфера и бај бај Фени.:wink:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Ќе ги победите, слушај ми зборот.Ќе падне Фени ако направите атмосфера. Пелистер го победи Фени на домашен терен, а вие го победивте Пелистер на домашен терен.
Направете атмосфера и бај бај Фени.:wink:
bez navreda ama ohrid i atmosvera ?????? :toe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.860
Поени од реакции
50.276
Без навреда ама дали го примивте во Охрид??????? :toe:
како баба внуче......sdsd
Рубруката ''Без навреда'' ке продолжи после уткмицата во Скопје каде што ке се види ''чија куќа мрсно јаде'':wink:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
како баба внуче......
Рубруката ''Без навреда'' ке продолжи после уткмицата во Скопје каде што ке се види ''чија куќа мрсно јаде'':wink:
Не реков дали ние ќе го примиме во Скопје, туку дека паднавте на атмосферата во Охрид. Аеродромка ако очекуваше да е како на Маракана во Белград, е друга работа.

V

Viktoranius

Гостин
Без навреда ама не се прави атмосфера само во Скопје.:smir:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.860
Поени од реакции
50.276
Не реков дали ние ќе го примиме во Скопје, туку дека паднавте на атмосферата во Охрид. Аеродромка ако очекуваше да е како на Маракана во Белград, е друга работа.
Не сум ја гледал утакмицата не можам да кажам за атмосферата.од Охрид знам само за некои Рибари на времто ни дали се активни денес ни бутур не знам

Без навреда ама не се прави атмосфера само во Скопје.:smir:
Не сум рекол дека само Скопје има атмосфера...секој сала си има атмосфера со тоа што Скопје има најдобра..атмсферата не ни игра таква улога во конечен резултат на една утакмица од тоа може само да се мотвира или демотивира ,асални играчи не паѓаат на притисок а исто на асални им помага во играта.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Не сум ја гледал утакмицата не можам да кажам за атмосферата.од Охрид знам само за некои Рибари на времто ни дали се активни денес ни бутур не знам
Има уште Рибари, не знам од каде мислата дека не постоиме.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
@ Fantom.... Мзт падна од што нема поима не на атмосфера, јас ја гледав, немаше никакво навивање, зборам за утакмицата со мзт, за другите утакмици незнам.

Ако има уште Рибари, ма да не сум нешто многу многу упатен во тоа, зашто колку што знам, од којзнае кога не биле активни на сцената, па очигледно и они како и сите останати, кога има пари во клубот, само тогаш навиваат.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
@ Fantom.... Мзт падна од што нема поима не на атмосфера, јас ја гледав, немаше никакво навивање, зборам за утакмицата со мзт, за другите утакмици незнам.

Ако има уште Рибари, ма да не сум нешто многу многу упатен во тоа, зашто колку што знам, од којзнае кога не биле активни на сцената, па очигледно и они како и сите останати, кога има пари во клубот, само тогаш навиваат.
Има Рибари од секогаш. Бројот варира, заминуваат по факултети, проблеми и слично. Охрид - Дрита (фудбал) на стадион имаше 50 души, од кои 48 Рибари и 2 камермани, пошо истураше дожд и град. Сакав да кажам, најверните остануваме со клубот без разлика на ситуација. Е јес да имате појака навивачка група, позната низ цела Македонија, ама не можеш да не негираш дека постоиме. ;)

П.С. Ќе гледаме да дојдеме на МЗТ - Амак. :helou:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Има Рибари од секогаш. Бројот варира, заминуваат по факултети, проблеми и слично. Охрид - Дрита (фудбал) на стадион имаше 50 души, од кои 48 Рибари и 2 камермани, пошо истураше дожд и град. Сакав да кажам, најверните остануваме со клубот без разлика на ситуација. Е јес да имате појака навивачка група, позната низ цела Македонија, ама не можеш да не негираш дека постоиме. ;)

П.С. Ќе гледаме да дојдеме на МЗТ - Амак. :helou:
Не негирам, само не бев упатен. Добредојдени сте, ма да не ми се верува дека ке дојдете, утакмицата е од 16:00 во сабота, ако не се организирате до утре најкасно, тешко да дојдете

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Има уште Рибари, не знам од каде мислата дека не постоиме.
zatoa i reov bez navreda posto ne znam dali uste postoite!!!! ne se luti odma :wink:!!!

:eek:ftopic: SREKEN RODENDEN :back: site zelbi da ti se ostvarat, osven edna ne sakam da ti se ostvari, a toa e vo sabota da ne tepate :baeh:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Амак СП 71 - 62 Фени Индустри

Е,нее..!!! Прејак натпревар. До третата четвртина Фени водеше но потоа Амак го презеде водството со неколку тројки на 12-ката и прејаки влезови на Џарид Фрај...

Ме мрзи сега да пишувам повеќе...ако ја гледаше Фантом утакмицата тој ќе објаснит подетално

:je:

п.с. Мзт, наши сте :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Не ја гледав утакмицата, да му ебам маме на Коле по историја, не ме пушти, а имав и тапан земено. Мзт, ќе ве мачкаме. :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не ја гледав утакмицата, да му ебам маме на Коле по историја, не ме пушти, а имав и тапан земено. Мзт, ќе ве мачкаме. :)
Koле шо личит на св кирил и методиј и брат му?Ч

ШАМПИОНИИИИИИИИИИИИИ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom