Дали сте среќни?

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Многу сум среќна и исполнета во врска со сите полиња од животот!
Нормално секој понекогаШ има и одредени падови, ама без разлика на се Среќна сум!!!:vozbud::helou:

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
"Во животот некогаш треба да го допреме дното за да можеме да се подбутнеме од него за повторно да ја достигнеме височината од која сме паднале" - Моментално сум на дното а кога ќе стигнам на врвот е тоа е веќе друга приказна :jaj:

H

^HITMAN^

Гостин
Голема маана ми е тоа што никогаш не се задоволувам со просечност и не умеам да уживам во животот до таа мера како некои затоа што секогаш се стремам за да постигнам повеќе на сите полиња. Е баш тој стремеж ми скратува голем дел од задоволствата во кои порано многу повеќе уживав.

vidra_sk

Баш ми е гајле :P
Член од
22 април 2010
Мислења
35
Поени од реакции
1
Па среќна сум, јас сум хепи суштество :) ама понекогаш изгледа од пубертетов (аман!) ми идат некои чудни чувства, некако потажно се чувствувам но затоа секогаш тука е мајка ми, разговарам со неа и ми помага да го поминам полесно пубертетот :)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Па, не подмочувам баш од радост. :smir: Инаку мислам дека треба да се прави разлика меѓу радоста и среќата. Среќни сме ако сме живи, ако имаме покрив над глава, ако добиеме на спортска, ако сме здрави, ако не сме сами итн. Не е нужно да сме свесни за нашата среќа. Радоста пак е нешто сосем друго. Мислам дека човекот трага по таа емоција, оти среќата е релативна и бргу заситува. Божеби не сум во право, ама во моментов така размислувам.

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Некогаш да , некогаш не.
Ако не си бил несрекен нема да бидеш никогаш срекен.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ау да и среќен сум и задоволен денеска од себеси, планирам така да биде и во наредните денови :icon_lol:.

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Колку и да сме тажни, денес утре ќе се смееме, колку и да е мал светот, е добро место за живеење, колку и да сум немоќен, би правел чуда. Колку и да е тежок, животот е убав! :D

Морав. :D

Среќен сум. I create my own happiness. :D

Z

zmej gorjanin

Гостин
На некои луѓе не им е пишано да бидат среќни, без разлика колку и да се трудат да го сменат тој факт :toe:

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Денес се осејќам ПРЕКРАСНО прв пат рано да станам но не за некоја обврска, времето вонка не баш нај сјано но сепак сум ХЕПИ :baeh: полн сум со енергија па да се надевам така ќе биде и до крајот на денот :eek:jea:

genius_kma

I am the best!
Член од
24 април 2010
Мислења
22
Поени од реакции
1
srekjen sum :eek:jea: mi stai lajk na fb edna licnost :eek:jea:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Па затоа што форумот е за дискусија ја ќе си пишувам шо сакам,си се плескаме и тоа не прави среќни,се чувствуваме слободни тоа да го кажеме,не се криеме и затоа кај сакам и кога сакам ќе го пишам, а ако му смета на некој нека го прескокне
Се чуствувате слободни тоа да го кажете.
Не се криете.
Следно шо очекувам е да слушнам на вести дека во Велес, една љубовна двојка, се заплескала во центар кај тоа коњот шо ви е у центар.
Пошто ве доживувам као некој култ со тоа „слободно плескање, кај сакам плескање, кога сакам плескање“...
ај у курац, не си го обоив постот :(

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
ДаркХарт е банирана 2 дена од форум поради одење офтопик и уништување на дискусијата, што повлече уште десеттина други офтопик коментари. Останатите се избришани од темата. Дискутирајте ако ви се дискутира на темата, без психоанализи за членовите и совети од типот „Најди си дечко шо ќе те ебе. Ќе бидеш и среќна и задоволна истовремено.“. Има посебна тема за тоа.

Мислам дека веќе разјаснивме дека сите треба да се потрудиме да ги држиме дискусиите на ниво. Исто така, заклучивме дека ваквите испади треба да се казнуваат. Сега, назад на темата.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Колку и да сме тажни, денес утре ќе се смееме, колку и да е мал светот, е добро место за живеење, колку и да сум немоќен, би правел чуда. Колку и да е тежок, животот е убав! :D

Морав. :D

Среќен сум. I create my own happiness. :D
Да не звучам како ѕмиздрач кој мрчи на позитивно напишани мисли,но малку претешка е човек постојано да се усреќува себеси...Ова ме потсети на писател беше мислам кој велел дека е тој господар на својот живот се до оној момент кога почнале да му се случуваат ужасни работи надвор од негова контрола,па решил да го повлече зборот.
Инаку за првиот дел од постот особено она колку и да сум немоќен би правел чуда камо да сме сите толку способни и мотивирани:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom