TpH_Bo_OkO
Трноризец
Баце, никој не може да оспори дека северна Грција е све македонци, така? Само реков дека територијата нема назад да ја добиеме.![]()
И тоа е можно, ама не со вакво размислување како твоето...затоа и неможеме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баце, никој не може да оспори дека северна Грција е све македонци, така? Само реков дека територијата нема назад да ја добиеме.![]()
ahhaha off lele ete go.. one and only..
SDSM FORUM PRESS CONFERENCE 24/7
Ne mora bwe sekoja tema da ja oznacuvash so isti te isti povrakjanici !
![]()
Neka gorat propagatorite.....m.im e.!
Bacillus: ne zezaj, vtor pat ja kazhuvash istava prikazna. Mene bi mi bilo mnogu drago Germanija da ne mozhe glava da digne od POPG, da se pobuni obicniot narod i da im presechat i suvo i sirovo na atinskite cigani. Ama vo realnosta ne e taka.
Има македонци и сета е македонци ако ги исклучиш оние што ги протерале во Турција, ако заборајвте турција и грција имаа размена на население. Македонците ги протераа во западна турција а од западна турција доведоа грци во егејска македонија.Баце, никој не може да оспори дека северна Грција е све македонци, така? Само реков дека територијата нема назад да ја добиеме.![]()
И тоа е можно, ама не со вакво размислување како твоето...затоа и неможеме...
Ne si dosaden. Megutoa, ako izvadam viza , a za da ja izvadam ima tamu vo aplikacijata eden del kade se pisuva nacionalnost vo koja sto site koi dobile viza pisale Skopje, neznam koja e poentata od kavga za Mk na granica ili za tepanje na nekoj dedo sto prodava mandarini vo Atina.Јас (знам дека сум досаден) се имам вратено од премин Богородица бидејќи циганот сакаше да ми залепи врз МК она со ФИРОМ ако ви текнува на времето, и убава кавга направив! Ама не дозволив да бидам понижен за да ми дозволат да влезам во Егејскиот дел од Македонија!
А како треба да размислувам, земаме пушките и утре одиме Солун да го вратиме?
Фантоме, имаш чуено за долгогодишна политика и нејзините цели?
Имаш слушнато по колку децении некои фамилии си го вратиле своето земјиште?
Имаш слушнато дека чедото ја пронаоѓа својата мајка и по 20-30 години?