Скопјани марш дома!

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Баце, никој не може да оспори дека северна Грција е све македонци, така? Само реков дека територијата нема назад да ја добиеме. ;)

И тоа е можно, ама не со вакво размислување како твоето...затоа и неможеме...

ahhaha off lele ete go.. one and only..

SDSM FORUM PRESS CONFERENCE 24/7

Ne mora bwe sekoja tema da ja oznacuvash so isti te isti povrakjanici !

Nekagoratsosedite.gif

Neka gorat propagatorite.....m.im e.!

Bog da ja cuva Makedonija od patrioti kako tebe.:drk: Aj:kesa:

Бог да ја чува Македонија од „интелигентни“ како тебе што му се повраќа од Македонска музика...

Изгледа не му го погодиле радивцето на Интел, тој ги сака оние понежните и помеки звуци од неговата омладина...

Гарант немаше да имаш проблем со музиката ако пичеле MX радио*.

Срамота.

*ТВ Пинк во звук

Koja makedonska muzika ?? Tri pesni kako nekoja moja prababa na grobista koga kukala x 30 pati za 6 saati. Kolku samo ubavi pesni ima, ama ne znam , moze gi nemaat tie tamu.

Si se zaebal Andronik, ne slusam Pink. Toa moze vie po Ohridot ili Planeta sto znam.
A toa sto se pustase na toa nevideno selsko radio na se licese ama ne na Makedonstina. Da sedis na plaza i da gi slusnes bukvalno site kako reagiraat negativno na maltretiranjeto i propagiranjeto na vladata i ne e bas nekoj uspeh za edno stabsko radio. Kontra efekt, nisto drugo. Pesnata od izborite na DPMNE 30 pati ej.

Bacillus: ne zezaj, vtor pat ja kazhuvash istava prikazna. Mene bi mi bilo mnogu drago Germanija da ne mozhe glava da digne od POPG, da se pobuni obicniot narod i da im presechat i suvo i sirovo na atinskite cigani. Ama vo realnosta ne e taka.

Мисирков не знам дали си бил и колку си бил во германија, ама со кого и да фатам за мубет политика за ЕУ и пари без исклучок сите се жалат дека Португалија и Грција се само дупки за пари каде што идат парите што ги прават германците. Јас еве веќе три и кусур години сум во германија и колегите ми се сите до еден германци и тоа сите краишта на германија.

Jas da se prasuvam pa nema da odam tamu be...da ve prasam vie odite na gosti tamu kade sto ne ve sakaat :toe: sto ke si kupite nesto od Solun poevtino i sto zverovi ste...razberete nema nikogas da ne sakaat no za nekoe vreme ke moraat na svetot da priznaat deka Makedonija e ovaa ovde i ne postoi ni edna druga...neka bidat srekni ako ne im ja pobarame Egejska

Еееее, трчете во Грција, ако...арно направиле циганеријата... И после некојси морон патетично ќе изјавува дека ништо лошо не им мислеле...Им мислам се најлошо се додека они мене ми го мислат истото...
Јас (знам дека сум досаден) се имам вратено од премин Богородица бидејќи циганот сакаше да ми залепи врз МК она со ФИРОМ ако ви текнува на времето, и убава кавга направив! Ама не дозволив да бидам понижен за да ми дозволат да влезам во Егејскиот дел од Македонија!

п.с. Во Бугарија деловите за кола се веќе поефтини отколку кај циганиве!

Баце, никој не може да оспори дека северна Грција е све македонци, така? Само реков дека територијата нема назад да ја добиеме. ;)
Има македонци и сета е македонци ако ги исклучиш оние што ги протерале во Турција, ако заборајвте турција и грција имаа размена на население. Македонците ги протераа во западна турција а од западна турција доведоа грци во егејска македонија.

Зошто одма тргнуваш со некои радикални и цинични изјави? Зошто мандарините ќе поскапат оваа година? Кај е жена му на Саркози? Што уопште пробувам јас да ти објаснам?

Јас (знам дека сум досаден) се имам вратено од премин Богородица бидејќи циганот сакаше да ми залепи врз МК она со ФИРОМ ако ви текнува на времето, и убава кавга направив! Ама не дозволив да бидам понижен за да ми дозволат да влезам во Егејскиот дел од Македонија!
Ne si dosaden. Megutoa, ako izvadam viza , a za da ja izvadam ima tamu vo aplikacijata eden del kade se pisuva nacionalnost vo koja sto site koi dobile viza pisale Skopje, neznam koja e poentata od kavga za Mk na granica ili za tepanje na nekoj dedo sto prodava mandarini vo Atina.
Ili odam da si zavrsam nekoja rabota edna od onie na primer sto gi navede Misticen, i ic ne me boli za politika, ili ne odam. Treto nema. Ustvari treto e sizicenje po forumi.

А како треба да размислувам, земаме пушките и утре одиме Солун да го вратиме?

Фантоме, имаш чуено за долгогодишна политика и нејзините цели?
Имаш слушнато по колку децении некои фамилии си го вратиле своето земјиште?
Имаш слушнато дека чедото ја пронаоѓа својата мајка и по 20-30 години?

Фантоме, имаш чуено за долгогодишна политика и нејзините цели?
Имаш слушнато по колку децении некои фамилии си го вратиле своето земјиште?
Имаш слушнато дека чедото ја пронаоѓа својата мајка и по 20-30 години?

А кои се шансите да се случат вакви случаи? Еден во милион.
Трну, не сум малоумен, ако не ти е мака пробај да ми објасниш.

Што да ти објасни бе Филип?

Долгогодишната политика е твоето име да стане Филипос. Капиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom