Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
bi sakal da prasam dali iPhone 3g i negovit (builtIn) GPS software ima mapi za makedonija.. I ako nema- dali e vozmono da se instalira gps softverot Garmin na iPhone3g (mnogu guglav no nisto), bidejki Garmin ja ima detalnata mapa za Makedonija, a toa e klucen elemnt ako sakas GPS-ot od iPhone3g da go koristis vo Makedonija, ili dali ima nekoj drug sovter za iPhone3g koj gi ima detalnite mapi za Makedonija (kako garmin)
Blagodaram.

Kazete mi kako da ze povrzam na internet od mojot IPHONE 2G 2.2 firmware so treba da napravam??

Kazete mi kako da ze povrzam na internet od mojot IPHONE 2G 2.2 firmware so treba da napravam??

Najprvo treba da pronajdes hot spot (mesto kade sto ima wi -fi konekcija), potoa vo telefonot vo settings go uklucuvas wi-fi na ON i telefonot avtomatski bara mreza dostapna vo negoviot domet i ako ti pronajdi nekoja mreza, ja biras istata i se konektiras(mozno e da ti pobara pasword - ako go znaes go vnesuvas ) odis na Safari i surfas....

Каде да најдам маска за iPhone 2g и колку би ме чинела?
Дали се менува предното стакло на дисплејот (само стаклото)?

Фала. :smir:

Се менува предното стакло ,мислам дека е 9 000 денари тука некаде

Народе...како може да го променам името на i-Phonot, тоа што е во settings->general->about.....фала однапред

Ќе го закачиш на pc, па преку iTunes кај што ти го појавува телефонот го селектираш па F2 и куцај што сакаш
:helou:

Znae li nekoj nekakva free aplikacija za da mozam da snimam video?Ne mozam da najdam...

Znae li nekoj nekakva free aplikacija za da mozam da snimam video?Ne mozam da najdam...

Пробај додека си на Wi-Fi преку Inastaller-от од телефонот да ја инсталираш VideoRecorder3g

Пробај додека си на Wi-Fi преку Inastaller-от од телефонот да ја инсталираш VideoRecorder3g
ne mi e jailbrake-uvan .i mi kazaa deka ako ne mi e,nemozam da instaliram takva aplikacija.jbg ke vidam so ke praam.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom