Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
За мене лично пред две години кога Работнички и МЗТ имаа проблем со спонзори и се шпекулираше згаснување некако ми беше ептен безвезално.Што кога Фени имаше тим кога ќе нема со кого да игра.Сите вистински фанови треба да гледаат на тоа на таков начин...

Али вечер во Јасмин ќе грми.Специјалното се очекува во Недела и финалето веројатно со Левски.Малку невообичаен термин од 16 часот но тоа е поради преносите во другите држави. За час време почнува првото полуфинале помеѓу Левски и Рилски. Чековски наспроти Караџовски.Прилика кавадарчани да си го поздрават поранешниот миленик , Доналд Кол . Од 19 часот е она вистинското , Фени против Морнар од Црна Гора

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нено ај затвори и одјеби од темава и од форумов пошто глеам не си за дискусија.Браво за Фени кои се моментално аи последниве години подобри од ,,великаните,, Работнички(иако сум нивни симпатизер) и Мзт.Вечерва не претставуваат на меѓународна сцена.Иако би требало со тие спонзорства и квалитет да се игра на повисоко ниво и БИБЛ лигата(зборам ако се освои) ќе е од голема важност поготово за македонската кошарка.
СО среќа!

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Нено ај затвори и одјеби од темава и од форумов пошто глеам не си за дискусија.Браво за Фени кои се моментално аи последниве години подобри од ,,великаните,, Работнички(иако сум нивни симпатизер) и Мзт.Вечерва не претставуваат на меѓународна сцена.Иако би требало со тие спонзорства и квалитет да се игра на повисоко ниво и БИБЛ лигата(зборам ако се освои) ќе е од голема важност поготово за македонската кошарка.
СО среќа!
Simpatizer si ti na Rabotnicki....da...da....kolku sto sum jas simpatizer na Mzt tolku si ti i na Rabotnicki....aj pusti sega kanal 5+ i glej si go feni i navivaj doma zosto vo debar tesko deka ke gleas vo zivo kosarka nekad vo idnina i ostaj go spored tebe "velikanot" Rabotnicki na pravi simpatizeri a ne na forum huligani....

ps.aj vazi,ke odjebam od forumov....drugo treba nesto ??!!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Кавадарци така, Кавадарци онака, абе дај идете убијте се негде, полуфинале БИБЛ е*аната сала од 2000 луѓе не ви е полна, а жалните лозари се 25 души, срамно пред се за "спортскиот" град, а потоа и за "благодарноста" кон големите пари фрлени на спонзорот во оваа екипа.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.947
Поени од реакции
16.276
Честитки за пласманот во финалето, не толку добра игра, но сепак целта е остварена(половично :) )
„Јасмин“ на почеток не беше полна, и атмосферата не беше на ниво како што доликува.
„Лозари“ незнам дали беа над 20 деца( колку што забележав во директниот пренос) а богами треба „воџа“ за оваков настан .

Се гледаме во недела на финалето...се надевам во далеку по јака атмосфера :)

Рилски го „изненади“ Левски, може му ја олесни работата на Фени за да полесно триумфира во БИБЛ лигата.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Cestitki za pobedata i vlezaot vo finale pa da gledame odlicno finale i osvojuvanje na bibil ligata za Feni

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Честито пласман во финале

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Честитки за фени за победата,само штета е таква екипа да нема фанови од рангот на МЗТ и Работнички(или барем приближно да има кој да ги мотивира играчите).

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
ГЛЕАТЕ СИ СИТЕ КУРОТ!!!!!!!!! У САЛА ОКОЛУ 2000 ЛУЃЕ,КАМЕРАТА НА ЗАПАД БЕШЕ ПОСТАВЕНА,А ТАМУ НЕМАШЕ НЕКОЕ НАВИВАЊЕ,САМО НА КРАЈОТ КОГА СЕ КРШЕШЕ РЕЗУЛТАТОТ. ЛОЗАРИ(УЛТРА КРУ) БЕВМЕ ОКОЛУ 70-100 ЛУЃЕ,ТОА Е СЕ СЕА ЗА СЕА...УШТЕ СУМ ПОД ЕМОЦИИ,ЌЕ ПИШАМ ПОПОСЛЕ

Член од
14 март 2010
Мислења
16.947
Поени од реакции
16.276
ГЛЕАТЕ СИ СИТЕ КУРОТ!!!!!!!!! У САЛА ОКОЛУ 2000 ЛУЃЕ,КАМЕРАТА НА ЗАПАД БЕШЕ ПОСТАВЕНА,А ТАМУ НЕМАШЕ НЕКОЕ НАВИВАЊЕ,САМО НА КРАЈОТ КОГА СЕ КРШЕШЕ РЕЗУЛТАТОТ. ЛОЗАРИ(УЛТРА КРУ) БЕВМЕ ОКОЛУ 70-100 ЛУЃЕ,ТОА Е СЕ СЕА ЗА СЕА...УШТЕ СУМ ПОД ЕМОЦИИ,ЌЕ ПИШАМ ПОПОСЛЕ
Абе друже, во салата може да има и 6000 луѓе, ама ако тие се дојдени колку да бидат видени, ќе има атмосфера?
Дај не ме заебавај, да не беше толку заебан резултатот до самиот крај незнам ни дали ќе имаше навивање.
„Ложата“ на Исток е, бидејќи само таму глеав навивачи на Фени т.е навивачката група Лозари или како и да ви е името(?) ..а таму немаше повеќе од 20-25. :smir:

Секоја чест за газдата на Фени, за прекрасната сала Јасмин, за играчкиот кадар на Фени, ама навивачи немате. ФАКТ (ако одиме со капс лук:) )
Не планирам да се докажувам/расправам со тебе, ама не сме слепи...само реалноста е тоа

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Абе друже, во салата може да има и 6000 луѓе, ама ако тие се дојдени колку да бидат видени, ќе има атмосфера?
Дај не ме заебавај, да не беше толку заебан резултатот до самиот крај незнам ни дали ќе имаше навивање.
„Ложата“ на Исток е, бидејќи само таму глеав навивачи на Фени т.е навивачката група Лозари или како и да ви е името(?) ..а таму немаше повеќе од 20-25. :smir:

Секоја чест за газдата на Фени, за прекрасната сала Јасмин, за играчкиот кадар на Фени, ама навивачи немате. ФАКТ (ако одиме со капс лук:) )
Не планирам да се докажувам/расправам со тебе, ама не сме слепи...само реалноста е тоа
Брат,можиш по мојте постови сегде да заклучиш дека сум реален. Значи немам шо да лажам,тврдам дека градот ни е полн со педери,кремци и слично и неможиме по 200 да се собериме да навиваме. Исто така НАЈОДГОВОРНО тврдам дека имаше повеќе од 70 НАВИВАЧИ денеска :) :smir:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.947
Поени од реакции
16.276
Брат,можиш по мојте постови сегде да заклучиш дека сум реален. Значи немам шо да лажам,тврдам дека градот ни е полн со педери,кремци и слично и неможиме по 200 да се собериме да навиваме. Исто така НАЈОДГОВОРНО тврдам дека имаше повеќе од 70 НАВИВАЧИ денеска :) :smir:
Потрудите се за во недела барем 100 души да се соберите :)
А ми кажаа дека картите се по 100 денари, дали е за еден меч или и за финалето ќе бидат валидни ? ..планирам да идам, па да не нема :/ (демек :))

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Потрудите се за во недела барем 100 души да се соберите :)
А ми кажаа дека картите се по 100 денари, дали е за еден меч или и за финалето ќе бидат валидни ? ..планирам да идам, па да не нема :/ (демек :))
За картите-незнам како ќе биде,ако не ти е искористена ваљда ќе може и за у недела. Ако не-помогни и ти да се собериме 100 луѓе,картата е обезбедена :wink:

I

IBIZA SOUND

Гостин
sega citam sme pobedile,dobro e
a zborot mi bese ova za navivacite,pa normalno deka mzt i rabotnicki ke imaat povike navivaci koga skopje e pogolem grad od kavadarci

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Де бе кој ги ебе не се замарајте за малкуте посерковци шо се посират у гаќите тука на форумот нека кршат глава :)

Од мене поздрав до Ultra Crew (и Лозари ако имало) одлични бевте оваа вечер одиме во Недела во финале !!!
Ми се допадна тоа што има подршка и од луѓе шо не се од Кавадарци, а и така треба да биде пошто ипак се работе за македонски клуб што покрај името ФЕНИ секогаш секаде ке стои и МАКЕДОНИЈА.

Така да фала на сите на подршката стегајте палци да тепаме и во финале !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom