Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе баш вчера така си идам од Белград и слушам муабет на едни типчиња викаа абе МЗТ да видиш ти кое чудо е 20 години постоење титула да се немало,ебате брендот!!!

nema da veruvas istoto mi se sluci i mene samo muabetot im bese abe rabotnicki 14 tituli ima ama nekogas i 14 gledaci, e toa e ljubov sprema "brend"!!!

Не ми треба мене титулаа :pos2::pos2::pos2::pos2:
Ете гледам зошто до сега немате а и нема и у наредните 20 години!

Вас ви требаат видое касети за дркање.

Kvalitetnata diskusija se gubi so luge koi se ograniceni vo slucajov ti. Ti kazav ja kaj mi bil nadrven mene a kaj ti bil tebe toa ti e isto ko ti da si ja koval baba dzevrie A JA ANDZELINA JOLIE :))) ..ps. NE MI TREBA MENE TITULA !!!

Да бе баш вчера така си идам од Белград и слушам муабет на едни типчиња викаа абе МЗТ да видиш ти кое чудо е 20 години постоење титула да се немало,ебате брендот!!!

nema da veruvas istoto mi se sluci i mene samo muabetot im bese abe rabotnicki 14 tituli ima ama nekogas i 14 gledaci, e toa e ljubov sprema "brend"!!!
:aplauz:
Е после ова јас да сум „навивач“ на МЗТ или Работнички не би се појавил на темата.
Корпа се вика тоа мислам или закопување, а да не се тупи многу многу.
П.С не сум навивач ни на Фени, ни на овие двата „брендови“ :smir:

Da te ispravam samo ako mislese na Drazen ima dojdeno u makedonija ednaska i treniral u jane sandanski mislam deka bea nekoi pripremi.
So se odnesuva do vaseto glediste za feni kako brend vo makedonija ke dadam edno moe mislenje. Sto e toa brend?? Dali takvo nesto postoi vo nasata drzava deneska??? Feni e klub vo kojsto se ulozuva nekolku godini i se bori da bide brend vo ovaa drzava. Ima podrska od gradot, stabilen sponzor i brka megunaroden uspeh koj ke mu ja otvori vratata kon vlez vo posilnite ligi.
Deckoto sto dade primer za lids junajted ne napomena deka vo anglija se zivee za fudbalot i se investira poveke od se i deka ima 20 kluba sto se brend kako lids, a veruvajte lids ne propadna, klibot zivee i istite sto go podrzuvaa togas go podrzuvaat i deneska, bidejki kaj niv mentalitetot e poinakov, go sakaat kluboti vo 6ta liga. Vo makedonija da zgasne Mzt ili Rabotnicki ke bide mn poinakva situacijata. Zgasnale nemetali ograzden. delikates, orka i mn drugi ekipi ama kosarkata ja zadrzaa kakva takva ovie dve skopski ekipi pa mozebi i feni nekogas ke bide takov relevanten faktor vo nasata kosarka

Не само што дошол на припреми туку и Дражен играл против МЗТ во јане сандански, иако бев многу мал, бев на тој натпревар и памтам бледо еден дел како излага на клупа

Незнам јас сеа дали Мзт е бренд или не, али сигурно е далеку по познат од Фени. А и читај поубаво, реков незнам дали и Работнички и Мзт се брендови, али веруј дека нивното име многу повеќе значи него она на Фени.

ПС: До модераторот. Друже ако има проблем ќе пробам да се сменам, незнам зашто али навика ми е увек да ставам извичници на крај (глупо е знам, али само така ми доајѓа да стаам а воопшто не приметувам).

Поздрав и фала на критика :)

dosta se raspravate za temava :)) mzt i rabotnicki koga igraa basket u kavadarci ustee neznaea sto e toa obrac :)
Feni ovie 2 godini (koga mzt i rabotnicki prezivuvaa ) si zemaa tituli ne im gi osporuvam .. posteno si gi zemaa . ali tie 2 godini ne te pravat brend ...
ovaa godina pocnaa kolku tolku da se vrakaat MZT i Rabotnicki i odma se gleda koj do kade e ... Feni padna u Jane Sandanski... a ke vidime i u park kako ke projdat :) a pa da ne zborime od polu sezona nataka :)) ke pokaze vremeto :) pozz

Jas pak mislam na lugeto niz balkanov (a so toa i po siroko) mnogu po poznato ke im zvuci imeto Feni nego li Rabotnicki, a so ogled na BEZTROFEJNATA 'bogata' istorija na MZT se prasuvam dali nekoj denes i znae za vas.

Vasite 5 minuti pominaa pred 10 godini, medjutoa vie vo vasite glavi sve 'brend' (haha).

Ne sve igrale utakmica nadvor od mkd 100 godini taka da ako nekoj se sekava na vas treba ili da e genij, ili da gledal video kaseti vo poskoro vreme.

A da prasas koj e Feni vo balkanskite zemji (najmalku) poradi BIBL ke znae sekoj eden ljubitel na kosarkata da ti kaze.

Taka da neznam so se palite tolku...

Jas pak mislam na lugeto niz balkanov (a so toa i po siroko) mnogu po poznato ke im zvuci imeto Feni nego li Rabotnicki, a so ogled na BEZTROFEJNATA 'bogata' istorija na MZT se prasuvam dali nekoj denes i znae za vas.

Vasite 5 minuti pominaa pred 10 godini, medjutoa vie vo vasite glavi sve 'brend' (haha).

Ne sve igrale utakmica nadvor od mkd 100 godini taka da ako nekoj se sekava na vas treba ili da e genij, ili da gledal video kaseti vo poskoro vreme.

A da prasas koj e Feni vo balkanskite zemji (najmalku) poradi BIBL ke znae sekoj eden ljubitel na kosarkata da ti kaze.

Играа пријателска со Рилски пред две недели у Самоков :tv:

БИБЛ Лига!? Кој слушнал за тоа банана натпреварување, не биди смешен! Не сум некој кошаркарски фан, ама да ми ги рамњаш Фени со МЗТ и Работнички, е далеку од било каква реалност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom