Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Виа тренерот ме скина даа :vozbud: нек си ебе матер пари ќе даам пак да гостуат :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

:pos2:Тити Папазов е прави шоу и во Кавадарци:pos2:
Човекот е закон, голем лудак. Нервак, имало е случаи кога дава интервју за телевизија и одеднаш почнува да плаче. Во принцип зборува брзо и нема добра артикулација, та имало случаи при интервјуто да има и преводи. Скоро го имах гледано и като актер - во бугарското издание на "Забранета лjубов".
Инако е добар тренер и умира за кошарката.
Честита ви победа!:smir:

Тити Папазов ли е тренер на Левски...Аууу
Ми заличи мене на него, го познав, ама си викам може друг е. Оти мислев дека он е во Лукоил Академик...не знаев дека дошол во Левски.

btw направи големо шоу, сигурно знаеш како би можело да изгледа тоа :):):)

Абе закон му е тренерчето а и на станко ногу почна да му се дере каа а направи 5 лична виа си седе тиит не го боле типот се газе од дерење, ја иам еден предлог да го земиме да биде маскота на Фени.:pos2::pos2::pos2:
хаха Фени да го има Тити,ќе гази се живо,не маскота да биде :)

Тити Папазов ли е тренер на Левски...Аууу
Ми заличи мене на него, го познав, ама си викам може друг е. Оти мислев дека он е во Лукоил Академик...не знаев дека дошол во Левски.

btw направи големо шоу, сигурно знаеш како би можело да изгледа тоа :):):)

Било е забава :pos2:
Тити секогаш е бил левскар, но беше тренер и во Лукоил Академик. Сега Лукоил ги води Jовица Арсич.

Добар тренер е Тити бе,шо ви е вас.Сега шо има некои артистични постапки,тоа е друга работа.Многу емоционално ги сфаќа човекот работите.
Инаку е голем спортсмен,го покажа тоа и на крајот,спортски поздравувајќи ја целата публика,играчите и стручниот штаб на Фени.

Тити е закон ! Сигурно нема бугарин кои не го познава. Тити е насекаде. Во комични шоута , во тажни , во филми и на спортен терен. Навсекаде. Велик е ! Може да говори и да смее и во следниот момент да се разплаче. Много е емоционален и чувствителен. Прави шоу всеки мач и тука негови противници го назовават клоун и тн.. Но е добар баскетболен специалист и винаги сака да се учи.

Море како Дончо Колев му исплускате ли отпоздрави ли ово оно дај кажите неш шо како било иначе ја бев отсутен оправдано на ваа утакмица :salut:

Значи не знам шо ви е Емил цело време крив, од кај знајте шо ги советуе играчите? Шо е он крив шо Цобе промашуе само под кош, или шо Душан не погодуе едно слободно цела вечер... само криви дрини исправате и го напаѓате човекот неосновано. Има дисциплина у екипата, пред се, за разлика од претходните сезони сега се играат и доста добри позициони акции, плејовите се поактивни, посебно Тимбата, добро го разигруе останатите, дечкото е ногу добар плеј се додека не почена да шутира, у Џејмс конечно иаме играч шо ќе знае да одиграе 1-1 надовор од рекет и да оде на влез, и шо е најбитно, победујме, дома сеуште неаме пораз а и не веруам дека ќе иаме до крајот на сезоната.

Рале е 4 години со нас па ќе биде ептен глупо сега да го испуштиме, човекот работе на проектот од самиот почеток и нормално е добро да а познава екипата. И де кажите ми шо очекујте од еден тренер, како го замислујте Фени со тиа нов, искусен стратег?

Мислиш екскурзија до Кавадарци.:smir:

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom