HEATHY
BARCA!
Виа тренерот ме скина даа
нек си ебе матер пари ќе даам пак да гостуат 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2:Тити Папазов е прави шоу и во Кавадарци:pos2:
Човекот е закон, голем лудак. Нервак, имало е случаи кога дава интервју за телевизија и одеднаш почнува да плаче. Во принцип зборува брзо и нема добра артикулација, та имало случаи при интервјуто да има и преводи. Скоро го имах гледано и като актер - во бугарското издание на "Забранета лjубов".
Инако е добар тренер и умира за кошарката.
Честита ви победа!:smir:
хаха Фени да го има Тити,ќе гази се живо,не маскота да бидеАбе закон му е тренерчето а и на станко ногу почна да му се дере каа а направи 5 лична виа си седе тиит не го боле типот се газе од дерење, ја иам еден предлог да го земиме да биде маскота на Фени.:pos2::pos2::pos2:
Тити Папазов ли е тренер на Левски...Аууу
Ми заличи мене на него, го познав, ама си викам може друг е. Оти мислев дека он е во Лукоил Академик...не знаев дека дошол во Левски.
btw направи големо шоу, сигурно знаеш како би можело да изгледа тоа![]()
Де бе ти па ни го иаме Македонскиот Фил Џексон.:kesa:хаха Фени да го има Тити,ќе гази се живо,не маскота да биде![]()
Де бе ти па ни го иаме Македонскиот Фил Џексон.:kesa:
Maскота де изјасни се , оти според тебе фени е маскотахаха Фени да го има Тити,ќе гази се живо,не маскота да биде![]()
Не Фени да е маскота за тити ја реков да биде маскота сеа ок е?Maскота де изјасни се , оти според тебе фени е маскота![]()
море дане не ме разбра виа горе сака да каже дека фени у целост е маскота со емилНе Фени да е маскота за тити ја реков да биде маскота сеа ок е?
Мислиш екскурзија до Кавадарци.:smir:Играме пријателска со вас во Сабота:smir:
Мислиш екскурзија до Кавадарци.:smir: