FamilyAerodrom
1996/97
- Член од
- 2 февруари 2009
- Мислења
- 283
- Поени од реакции
- 7
бројката е катастрофално лоша, али тоа да го оставиме на страна, мене дома ме фати срам од нивните песни што ги пеат. legend неможам да ти го разберам постот...
Не е битно а од што да те фати страм цела 3 четвртина ја тераа дале чавезе и цела утакмица беше ок да беше во салата ќе видеше не беа како спб кои дојдоа во кавадарци само клку да отепат време,дојдоа си изгледаа кошарката кажаа два збора и на крај кога заврши се кога се изпразни салата почнаа да навиваат а пред тоа никаде ги немаше.бројката е катастрофално лоша, али тоа да го оставиме на страна, мене дома ме фати срам од нивните песни што ги пеат. legend неможам да ти го разберам постот...
ПА ТОА БЕ БАТО ТОА САКАМ ДА ТИ ГО КАЖАМ!! ЗАРАДИ “ДАЛЕ ЧАВЕЗЕ’’ И “ОД ЃОРЧЕ ПЕТРОВ’’. ПО КАТАСТРОФАЛНО НЕШТО НЕМОЖАТ ДА НАПРАВАТ, АЛИ ДОБРО ОВА Е МАКЕДОНИЈА ТУКА Е СЕ МОЖНО.Не е битно а од што да те фати страм цела 3 четвртина ја тераа дале чавезе и цела утакмица беше ок да беше во салата ќе видеше не беа како спб кои дојдоа во кавадарци само клку да отепат време,дојдоа си изгледаа кошарката кажаа два збора и на крај кога заврши се кога се изпразни салата почнаа да навиваат а пред тоа никаде ги немаше.
Koa ke napraite svoja pesna se kompletno vase bez kopiranje od drugi navioacki grupi sirum svetot zborete za nekakvo kopiranje a ne vaka samo nie mozeme i gotovo, znaci cim mozete vie mozat i oniПА ТОА БЕ БАТО ТОА САКАМ ДА ТИ ГО КАЖАМ!! ЗАРАДИ “ДАЛЕ ЧАВЕЗЕ’’ И “ОД ЃОРЧЕ ПЕТРОВ’’. ПО КАТАСТРОФАЛНО НЕШТО НЕМОЖАТ ДА НАПРАВАТ, АЛИ ДОБРО ОВА Е МАКЕДОНИЈА ТУКА Е СЕ МОЖНО.
Не бе нивна е дале чавезе.Koa ke napraite svoja pesna se kompletno vase bez kopiranje od drugi navioacki grupi sirum svetot zborete za nekakvo kopiranje a ne vaka samo nie mozeme i gotovo, znaci cim mozete vie mozat i oni
Дркаат на насИдоли сме ви![]()
Вицотека кавадарци! Да ве очекуваме вечер или тешко?Дркаат на настака некако беше :tv: