Фан Клуб : Фени Индустри

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
бројката е катастрофално лоша, али тоа да го оставиме на страна, мене дома ме фати срам од нивните песни што ги пеат. legend неможам да ти го разберам постот...

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
бројката е катастрофално лоша, али тоа да го оставиме на страна, мене дома ме фати срам од нивните песни што ги пеат. legend неможам да ти го разберам постот...
Не е битно а од што да те фати страм цела 3 четвртина ја тераа дале чавезе и цела утакмица беше ок да беше во салата ќе видеше не беа како спб кои дојдоа во кавадарци само клку да отепат време,дојдоа си изгледаа кошарката кажаа два збора и на крај кога заврши се кога се изпразни салата почнаа да навиваат а пред тоа никаде ги немаше.

RBA

Член од
6 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
7
Dobra partia na feni a toa za lozari vo celost ne bea losi radi iks raboti sto se slucuvat na mak tereni te pa i ova e tuka nekade.

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Не е битно а од што да те фати страм цела 3 четвртина ја тераа дале чавезе и цела утакмица беше ок да беше во салата ќе видеше не беа како спб кои дојдоа во кавадарци само клку да отепат време,дојдоа си изгледаа кошарката кажаа два збора и на крај кога заврши се кога се изпразни салата почнаа да навиваат а пред тоа никаде ги немаше.
ПА ТОА БЕ БАТО ТОА САКАМ ДА ТИ ГО КАЖАМ!! ЗАРАДИ “ДАЛЕ ЧАВЕЗЕ’’ И “ОД ЃОРЧЕ ПЕТРОВ’’. ПО КАТАСТРОФАЛНО НЕШТО НЕМОЖАТ ДА НАПРАВАТ, АЛИ ДОБРО ОВА Е МАКЕДОНИЈА ТУКА Е СЕ МОЖНО.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
ПА ТОА БЕ БАТО ТОА САКАМ ДА ТИ ГО КАЖАМ!! ЗАРАДИ “ДАЛЕ ЧАВЕЗЕ’’ И “ОД ЃОРЧЕ ПЕТРОВ’’. ПО КАТАСТРОФАЛНО НЕШТО НЕМОЖАТ ДА НАПРАВАТ, АЛИ ДОБРО ОВА Е МАКЕДОНИЈА ТУКА Е СЕ МОЖНО.
Koa ke napraite svoja pesna se kompletno vase bez kopiranje od drugi navioacki grupi sirum svetot zborete za nekakvo kopiranje a ne vaka samo nie mozeme i gotovo, znaci cim mozete vie mozat i oni

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
ах бе дечиња неписмени,ако сме почнале ние први да ја пееме немора и они да ја пеат истата манекенче центарско, а за “од ѓорче петров’’? што имаш да кажеш?!

ццц, не ми се верува какви групи постојат у Македонијава. Кој ташак се оформивте вие црепови едни селски.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
znaci muabetot mi e pesna so SVOJ RITAM, SVOJ TEKST, ZNACI NESTO NOVO, dali ti teknuva na KAKO VE EBE KAKO VE EBE SAMO RABOTNICKI... , VO NASETO MILO SKOPJE... TIE PESNI SO KE KAZES A ???

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
мене ми е муабетот дека лозари и групи од нивниот ранг немаат ни малце појма од навивачка култура. Треба нешто да кажам за тие песни? не ме разбра изглеа ти,ја те прашував што ке кажеш на тоа дека лозари ја пеат “од ѓорче петров’’.. ?

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Доколку имате некој познаник од Кавадарци што бил во Јане Сандански денеска и останал после натпреварот мислам дека најдобро ќе ви каже што всушност се случи денеска.

Kajgana Shop

На врв Bottom