Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Еми Ѓоко ајде де...Ја од некња шо лафам...П.с. може 6 странци да си зејме

Море земјаци форумџии шо е воа бе сте ја запоставиле нашата тема да го емм воа Марчето ве исплаши малце изгледа :baeh::helou: па не пишите шо има ново со клубот дајте нешто кажите јас 2 недели бев отсутен оправдано па незнам шо се дешава даа..:salut:
Ооооо, добре ни дојде :helou:
Го поправи ли конечно компјутерот? :pos2: :pos2:

Инаку по градот се зборуат неколку играчи, како: Пупович, Трајковски, Богоев(:nesvest::nesvest::nesvest:) исто така и Огнен Стојановски.
Да ги зеиме првите двајца и последниот, одлично ќе биде.

А да, и некое црнче се спомнуе, од Бугарија.

Се е под контола, кулиркајте си :je:

trajkovski samo glasini vi se sea za sea,primarna cel mu e stranstvo a krajna cel feni taka da zboruvanjeta ostajte gi carsiski muabeti niso cudno da kazat lebron u ovce pole hahhah

Огнен Стојановски не иде кај вас...праев муабет со него...има други планови...бојанчо исто така..од работнички никој не зимате...
едноставно...немаат добри понуди у фени...амирчо сака да му играат за без пари хуахуахуа и после фершпед биле тапа немале пари викавте...едноставно кажано тоа е Квалитет што не игра сегде и не игра за 500е:nenene:

Море шо се виа муабети сега играчи продавање, заминување, Амир, вамте, тамте....
Ајде нели едно време ке стоеше некое МОЌНО име пред Работнички?

Огнен Стојановски не иде кај вас...праев муабет со него...има други планови...бојанчо исто така..од работнички никој не зимате...
едноставно...немаат добри понуди у фени...амирчо сака да му играат за без пари хуахуахуа и после фершпед биле тапа немале пари викавте...едноставно кажано тоа е Квалитет што не игра сегде и не игра за 500е:nenene:
А за кој да се даваат толку пари?За кој да се прави одгодина екипа?За Работнички со Дилберовски и на Докузовски синот или МЗТ со Блажевски или остали?Факт е дека ако сакаат да си останат дома освен Фени друга опција немат.Ако сакаат арно ако не ете го тоа толку фамозно странство каде шо мислиме дека ружи цветат.Отишол во последниот во Унгарија и не игра во Македонија него напредувал во странство,жими увото...Зошто да се форсираат нереални цени кога годинава Фени титулата ќе ја земе со 200 000 евра буџет.Секако доколку не се случи нешто непредвидливо во Работнички но по згаснувањето на Ѓорѓе Петров убеден сум дека наоѓањето спонзор е навистина тешко а не како шо вие пишававте...

А за кој да се даваат толку пари?За кој да се прави одгодина екипа?За Работнички со Дилберовски и на Докузовски синот или МЗТ со Блажевски или остали?Факт е дека ако сакаат да си останат дома освен Фени друга опција немат.Ако сакаат арно ако не ете го тоа толку фамозно странство каде шо мислиме дека ружи цветат.Отишол во последниот во Унгарија и не игра во Македонија него напредувал во странство,жими увото...Зошто да се форсираат нереални цени кога годинава Фени титулата ќе ја земе со 200 000 евра буџет.Секако доколку не се случи нешто непредвидливо во Работнички но по згаснувањето на Ѓорѓе Петров убеден сум дека наоѓањето спонзор е навистина тешко а не како шо вие пишававте...

Не бе ти па шо лафиш.. к.к.Работнички нели заклучивме дека е нешто нај нај во светот и пошироко и дека е по блескав тим од Ѓорче Петров?

Дај не ме заебавај каков Кометал Ѓорче Петров.... биди реален ти па, кој клуб освои лига на шампиони?

Ма каков Кометал Ѓорче Петров не ме заебавај...

Aбе никој не рекол дека во Фершпед не се јаки платите али финтата е тоа што кошаркарите не ги добиваат :pos: А за Бојанчо 3000 евра наводно му биле понудени за да дојде во Фени е сеа он ако се зене по 10 000 по месец тоа е негова работа али сето воа е у доменот на шпекулации и чаршииски муабети ја викам 3 бона занего со ногу дури он може за 2000 да играе али нема врска таму си знаат они шо како е :salut:

SVATI DEKA U FENI NEKE DA IDE ISPOD 3000,AKO IDE U FENI SAMO RADI PARI BI OTISOL

SVATI DEKA U FENI NEKE DA IDE ISPOD 3000,AKO IDE U FENI SAMO RADI PARI BI OTISOL
Не бе Панче не за пари сакал лозје да купува...

Не бидете смешни ваму ќе играл за пари наму.Во Работнички за шо играше?Сигурно не за смоки...

taso be bojan igrase u rabotnicki za 1300 evra ama rabotata e sto u RABOTNICKI dojde Marin Dokuzovski, plus toa SKOPJE SI E SKOPJE u feni ti kazav min za 3000evra bi igral samo radi parite

taso be bojan igrase u rabotnicki za 1300 evra ama rabotata e sto u RABOTNICKI dojde Marin Dokuzovski, plus toa SKOPJE SI E SKOPJE u feni ti kazav min za 3000evra bi igral samo radi parite

Да ама главната афирмација тој ја доживеа оваа година.Беше повикан за репрезентацијата и затоа цената драстично му е скокната

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom