Near
Рандом лик од соседството
Еми Ѓоко ајде де...Ја од некња шо лафам...П.с. може 6 странци да си зејме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ооооо, добре ни дојде :helou:Море земјаци форумџии шо е воа бе сте ја запоставиле нашата тема да го емм воа Марчето ве исплаши малце изгледа :baeh::helou: па не пишите шо има ново со клубот дајте нешто кажите јас 2 недели бев отсутен оправдано па незнам шо се дешава даа..:salut:
На школото :3:Се е под контола, кулиркајте си :je:
А за кој да се даваат толку пари?За кој да се прави одгодина екипа?За Работнички со Дилберовски и на Докузовски синот или МЗТ со Блажевски или остали?Факт е дека ако сакаат да си останат дома освен Фени друга опција немат.Ако сакаат арно ако не ете го тоа толку фамозно странство каде шо мислиме дека ружи цветат.Отишол во последниот во Унгарија и не игра во Македонија него напредувал во странство,жими увото...Зошто да се форсираат нереални цени кога годинава Фени титулата ќе ја земе со 200 000 евра буџет.Секако доколку не се случи нешто непредвидливо во Работнички но по згаснувањето на Ѓорѓе Петров убеден сум дека наоѓањето спонзор е навистина тешко а не како шо вие пишававте...Огнен Стојановски не иде кај вас...праев муабет со него...има други планови...бојанчо исто така..од работнички никој не зимате...
едноставно...немаат добри понуди у фени...амирчо сака да му играат за без пари хуахуахуа и после фершпед биле тапа немале пари викавте...едноставно кажано тоа е Квалитет што не игра сегде и не игра за 500е:nenene:
А за кој да се даваат толку пари?За кој да се прави одгодина екипа?За Работнички со Дилберовски и на Докузовски синот или МЗТ со Блажевски или остали?Факт е дека ако сакаат да си останат дома освен Фени друга опција немат.Ако сакаат арно ако не ете го тоа толку фамозно странство каде шо мислиме дека ружи цветат.Отишол во последниот во Унгарија и не игра во Македонија него напредувал во странство,жими увото...Зошто да се форсираат нереални цени кога годинава Фени титулата ќе ја земе со 200 000 евра буџет.Секако доколку не се случи нешто непредвидливо во Работнички но по згаснувањето на Ѓорѓе Петров убеден сум дека наоѓањето спонзор е навистина тешко а не како шо вие пишававте...
Огнен Стојановски не иде кај вас...праев муабет со него...има други планови...бојанчо исто така..од работнички никој не зимате...
едноставно...немаат добри понуди у фени...амирчо сака да му играат за без пари хуахуахуа и после фершпед биле тапа немале пари викавте...едноставно кажано тоа е Квалитет што не игра сегде и не игра за 500е:nenene:
Не бе Панче не за пари сакал лозје да купува...SVATI DEKA U FENI NEKE DA IDE ISPOD 3000,AKO IDE U FENI SAMO RADI PARI BI OTISOL
taso be bojan igrase u rabotnicki za 1300 evra ama rabotata e sto u RABOTNICKI dojde Marin Dokuzovski, plus toa SKOPJE SI E SKOPJE u feni ti kazav min za 3000evra bi igral samo radi parite