Како може да си останеме со тие 2 победи до крај кога вашите кошаркари излагаа со инвалидски колички (искрено ме исполнува тоа и се палам) кажи ми како....дали видовте дека без нив тројца ве стигнавме за една минута брејк 15-0 а?
сеа во кавадарци да не мислите да тепате хахахаха
и плус тоа не реков дека фени ке ја добие титулата...реков дека ако сакаат таква незаслужена титула ке ја добијат на тежок начин...т.е. сите на гробишта!!
а дека ке ја добијат...нема да ја добијат со тој сегашен инвалидски состав
И не сум фен....фан сум
а за честитаже надевајте си се тоа...можда у неком другом животу...а и тогаш нема да се вика фени него ке биде под 85647то име
За Мираковски одма ќе ви кажам има напукнатина на дланката и нема шанси да игра отпишете го него до крајот остануваме на Чемата само на плеј и на Земчето (неделков) Со Чемата прегеска малце поразговарав и ми рече дека ќе стиснел заби и ќе играл во четврток иако се работе за не така наивна повреда..:helou:
П.С Ах сеа Талик да беше тука
А од Аца Лукас имате преработки??? Слушам сеа ќе ја имате и од Сунца од ЏЕЈ, и нов воџа ќе ви бил Гоце Арнаудов, а главна за паролите ќе ви била Есма?? Стварно ова или?Феноменоменално ве ебеме
Феноменоменално се осеќаме
Феноменоменално ни го испуши
Дивна Пешиќ од Кавадарци.
:pos2::pos2:
Pa znaes deka i vodzata im e muzicki potkovan,sto sakas pojseА од Аца Лукас имате преработки??? Слушам сеа ќе ја имате и од Сунца од ЏЕЈ, и нов воџа ќе ви бил Гоце Арнаудов, а главна за паролите ќе ви била Есма?? Стварно ова или?
Pa znaes deka i vodzata im e muzicki potkovan,sto sakas pojse
Да бе. Добро сте слушнале. Имате нешто против? Кажете за да мењаме на време. :smir:
off topic.....
VE MOLAM DOSTA SO KOMPLEKSI!!!:smir:
Нема проблем. :smir:@ параглајдер
абе тежок ритам има песната, ама ќе го позајмиме вашиот воџа:
http://img199.imageshack.us/img199/4463/dsc00584c.jpg
за да не научи полесно. :smir:
Хах па коа нема за што да се фатиш се фаќаш на тоа дека сум ретардиран али нема везе јас ке испаднам покултурен од тебе и не ти враќам на тие глупи провокацииТи дечко имаш сеиозен проблем за кој треба да бараш стручна помош.
Можеби некои апчиња и ќе ти помогнат.
Не помага ни ќотек тука...
Како и да е, ФЕНИ се врати во игра и ќе ја освои титулата...а ти можиш само за к*р да им се фатиш на играчите.
Оди исплачи се, поврати па размисли...ако мозокот не ти е скроз исушен сеуште...
Да да исто како шо немаше да изгубите во градски парк...:kesa:Хах па коа нема за што да се фатиш се фаќаш на тоа дека сум ретардиран али нема везе јас ке испаднам покултурен од тебе и не ти враќам на тие глупи провокации
вика фоката и клемата...што ми ги зборите тие бе ги видовме кои се
а што демек они ке му викаат на симич ушко и симич ке почне да плаче
ооох симич отрпнал од такви како вас
а со оваа болница не не тепате....
за останатите што се радуваат на „Чемата“ кавадаречки глупо кажано
кој било нека иде нека застане на кош и нека го затвори едното око и нека шутне...хехехе
понатака...во напад наместо да се бори он ке се крие да не го боли окцето
Мираковски(струмичкиот кебап) ви беше еден од подобрите ви финалево...само првата не се покажа...али нема везе видовте што се случи кога излегоа од терен Самарџиев и мираковски...брејк 13-0 а ако го казнат и Бошњак(што е највероватно) во јасмин ке ве тепаме 30 разлика..поздрав4е:smir:
Прв паметен пост во форумот денеска...Да да исто како шо немаше да изгубите во градски парк...:kesa:
Конечно кретенот кој ја зоздаде ваквата негативна атмосфера со конкретна изјава
Ќе беше незаслужено ако победевме ние. Тешко беше да се игра во вакви услови. Публиката по долго време ја наполни салата и можеби дел од играчите беа одушевени од атмосферата - вели тренерот на „шпедитерите“, Марин Докузовски.
И нешто шо ме изненади.Мислам дека е грешка новинарка но во секој случај нека се погледне:
Мираковски помина без скршеница