Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Некој кажа тука фрактура на раката...Ако има фрактура нема шанса да игра.:nenene:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
За Мираковски одма ќе ви кажам има напукнатина на дланката и нема шанси да игра отпишете го него до крајот остануваме на Чемата само на плеј и на Земчето (неделков) Со Чемата прегеска малце поразговарав и ми рече дека ќе стиснел заби и ќе играл во четврток иако се работе за не така наивна повреда..:helou:

П.С Ах сеа Талик да беше тука :pipi:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Како може да си останеме со тие 2 победи до крај кога вашите кошаркари излагаа со инвалидски колички (искрено ме исполнува тоа и се палам) кажи ми како....дали видовте дека без нив тројца ве стигнавме за една минута брејк 15-0 а?
сеа во кавадарци да не мислите да тепате хахахаха
и плус тоа не реков дека фени ке ја добие титулата...реков дека ако сакаат таква незаслужена титула ке ја добијат на тежок начин...т.е. сите на гробишта!!
а дека ке ја добијат...нема да ја добијат со тој сегашен инвалидски состав

И не сум фен....фан сум
а за честитаже надевајте си се тоа...можда у неком другом животу...а и тогаш нема да се вика фени него ке биде под 85647то име

Ти дечко имаш сеиозен проблем за кој треба да бараш стручна помош.
Можеби некои апчиња и ќе ти помогнат.
Не помага ни ќотек тука...:toe:
Како и да е, ФЕНИ се врати во игра и ќе ја освои титулата...а ти можиш само за к*р да им се фатиш на играчите.:)
Оди исплачи се, поврати па размисли...ако мозокот не ти е скроз исушен сеуште...

За Мираковски одма ќе ви кажам има напукнатина на дланката и нема шанси да игра отпишете го него до крајот остануваме на Чемата само на плеј и на Земчето (неделков) Со Чемата прегеска малце поразговарав и ми рече дека ќе стиснел заби и ќе играл во четврток иако се работе за не така наивна повреда..:helou:

П.С Ах сеа Талик да беше тука :pipi:

Ќе тепаме баце и без него.:)
Фоката и Клемата ќе го реметат Ушло.:)
А селскиот и онака се губе секогаш у Јасмин.:)
Да можите ви лозарите и една голема слика од Ивана да ископате од некаде и да напрајте мини плакат...има да се расплаче.:)

PeroAntic

Pelister vo srce
Член од
31 мај 2009
Мислења
212
Поени од реакции
1
Онај ќелавио шо влезе на крај Неделков е? Тој бе луѓе појма нема! За шо го зедоја незнам!:smir:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Феноменоменално ве ебеме
Феноменоменално се осеќаме
Феноменоменално ни го испуши
Дивна Пешиќ од Кавадарци.

:pos2::pos2:
А од Аца Лукас имате преработки??? Слушам сеа ќе ја имате и од Сунца од ЏЕЈ, и нов воџа ќе ви бил Гоце Арнаудов, а главна за паролите ќе ви била Есма?? Стварно ова или?

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
А од Аца Лукас имате преработки??? Слушам сеа ќе ја имате и од Сунца од ЏЕЈ, и нов воџа ќе ви бил Гоце Арнаудов, а главна за паролите ќе ви била Есма?? Стварно ова или?
Pa znaes deka i vodzata im e muzicki potkovan,sto sakas pojse :D:D:D

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Да бе. Добро сте слушнале. Имате нешто против? Кажете за да мењаме на време. :smir:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Ти дечко имаш сеиозен проблем за кој треба да бараш стручна помош.
Можеби некои апчиња и ќе ти помогнат.
Не помага ни ќотек тука...:toe:
Како и да е, ФЕНИ се врати во игра и ќе ја освои титулата...а ти можиш само за к*р да им се фатиш на играчите.:)
Оди исплачи се, поврати па размисли...ако мозокот не ти е скроз исушен сеуште...
Хах па коа нема за што да се фатиш се фаќаш на тоа дека сум ретардиран али нема везе јас ке испаднам покултурен од тебе и не ти враќам на тие глупи провокации

вика фоката и клемата...што ми ги зборите тие бе ги видовме кои се
а што демек они ке му викаат на симич ушко и симич ке почне да плаче
ооох симич отрпнал од такви како вас
а со оваа болница не не тепате....

за останатите што се радуваат на „Чемата“ кавадаречки глупо кажано
кој било нека иде нека застане на кош и нека го затвори едното око и нека шутне...хехехе
понатака...во напад наместо да се бори он ке се крие да не го боли окцето
Мираковски(струмичкиот кебап) ви беше еден од подобрите ви финалево...само првата не се покажа...али нема везе видовте што се случи кога излегоа од терен Самарџиев и мираковски...брејк 13-0 а ако го казнат и Бошњак(што е највероватно) во јасмин ке ве тепаме 30 разлика..поздрав4е:smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Хах па коа нема за што да се фатиш се фаќаш на тоа дека сум ретардиран али нема везе јас ке испаднам покултурен од тебе и не ти враќам на тие глупи провокации

вика фоката и клемата...што ми ги зборите тие бе ги видовме кои се
а што демек они ке му викаат на симич ушко и симич ке почне да плаче
ооох симич отрпнал од такви како вас
а со оваа болница не не тепате....

за останатите што се радуваат на „Чемата“ кавадаречки глупо кажано
кој било нека иде нека застане на кош и нека го затвори едното око и нека шутне...хехехе
понатака...во напад наместо да се бори он ке се крие да не го боли окцето
Мираковски(струмичкиот кебап) ви беше еден од подобрите ви финалево...само првата не се покажа...али нема везе видовте што се случи кога излегоа од терен Самарџиев и мираковски...брејк 13-0 а ако го казнат и Бошњак(што е највероватно) во јасмин ке ве тепаме 30 разлика..поздрав4е:smir:
Да да исто како шо немаше да изгубите во градски парк...:kesa:

Конечно кретенот кој ја зоздаде ваквата негативна атмосфера со конкретна изјава
Ќе беше незаслужено ако победевме ние. Тешко беше да се игра во вакви услови. Публиката по долго време ја наполни салата и можеби дел од играчите беа одушевени од атмосферата - вели тренерот на „шпедитерите“, Марин Докузовски.

И нешто шо ме изненади.Мислам дека е грешка новинарка но во секој случај нека се погледне:
Мираковски помина без скршеница

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Да да исто како шо немаше да изгубите во градски парк...:kesa:

Конечно кретенот кој ја зоздаде ваквата негативна атмосфера со конкретна изјава
Ќе беше незаслужено ако победевме ние. Тешко беше да се игра во вакви услови. Публиката по долго време ја наполни салата и можеби дел од играчите беа одушевени од атмосферата - вели тренерот на „шпедитерите“, Марин Докузовски.

И нешто шо ме изненади.Мислам дека е грешка новинарка но во секој случај нека се погледне:
Мираковски помина без скршеница
Прв паметен пост во форумот денеска...

Kajgana Shop

На врв Bottom