Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
НЕ ГУБИМЕ У ПАРК!!! го сваќаш ти тоа...не идам јас од вчера на баскет како тебе...ја идам од коа знам за себе а ти идеш од коа си разбрал дека фени земале титула и затоа молим те ...
Аман бе пријателе , не губиме у Парк :)))Да се збирате по 2000 народ на утакмица и да правете некоја си кој знае каква атмосфера ќе те сватев , но од кај тоа не губиме у Парк ?:pos2:

Аман бе пријателе , не губиме у Парк :)))Да се збирате по 2000 народ на утакмица и да правете некоја си кој знае каква атмосфера ќе те сватев , но од кај тоа не губиме у Парк ?:pos2:

Тоооооооо

Нема везе публиката со тоа...играчите си го знаат теренот и полесно дома им иде...и плус тоа неможе да биде наместено.....а шо сеа вие у стилот се свртевте против нас за кавадарци?

Само немојте да ги правите кошевите повисоки :vozbud: уствари статични се кошевите у парк, така да нема да му биде проблем на Тончи :back:

Само немојте да ги правите кошевите повисоки :vozbud: уствари статични се кошевите у парк, така да нема да му биде проблем на Тончи :back:
Хаааа бе годхед не се секирај утре ке си идете плачејки со 3-1

Не знам, лани два пати бев у сала парк и два пати победувавме, затоа и сега идеме, за да победиме

Денеска мислам дека во Градски Парк ќе има инвазија од Кавадарчани и сите место во Метрополис Арена, ќе дојдат во Градски Парк :)...

(мала шала)

хахаха

треба ли сега и јас да почнам?
Па ајде знам више дека имаш набиено гооолеми комплекси па неможеш да издржиш ни на еден пост (може ке негираш ама јас мислам друже дека имаш мах 16год)

Денеска мислам дека во Градски Парк ќе има инвазија од Кавадарчани и сите место во Метрополис Арена, ќе дојдат во Градски Парк :)...

(мала шала)
Па гледајќи шо младина има кај нас сигурен сун дека за во метрополис ќе има едно 4-5 автобуса...

Па ајде знам више дека имаш набиено гооолеми комплекси па неможеш да издржиш ни на еден пост (може ке негираш ама јас мислам друже дека имаш мах 16год)

Не бе срце уживај. Ти колку години си? Што имаш постигнато во животот? :)

Продужете по ПП или профили за годините, ''провинцијалците и граѓаните'' да си зборите за да нема санкции...

Од 20.15 е вечер утакмицата ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom