Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
НЕ ГУБИМЕ У ПАРК!!! го сваќаш ти тоа...не идам јас од вчера на баскет како тебе...ја идам од коа знам за себе а ти идеш од коа си разбрал дека фени земале титула и затоа молим те ...
Аман бе пријателе , не губиме у Парк :)))Да се збирате по 2000 народ на утакмица и да правете некоја си кој знае каква атмосфера ќе те сватев , но од кај тоа не губиме у Парк ?:pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Аман бе пријателе , не губиме у Парк :)))Да се збирате по 2000 народ на утакмица и да правете некоја си кој знае каква атмосфера ќе те сватев , но од кај тоа не губиме у Парк ?:pos2:
Тоооооооо

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Нема везе публиката со тоа...играчите си го знаат теренот и полесно дома им иде...и плус тоа неможе да биде наместено.....а шо сеа вие у стилот се свртевте против нас за кавадарци?

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Само немојте да ги правите кошевите повисоки :vozbud: уствари статични се кошевите у парк, така да нема да му биде проблем на Тончи :back:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Само немојте да ги правите кошевите повисоки :vozbud: уствари статични се кошевите у парк, така да нема да му биде проблем на Тончи :back:
Хаааа бе годхед не се секирај утре ке си идете плачејки со 3-1

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Не знам, лани два пати бев у сала парк и два пати победувавме, затоа и сега идеме, за да победиме

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Денеска мислам дека во Градски Парк ќе има инвазија од Кавадарчани и сите место во Метрополис Арена, ќе дојдат во Градски Парк :)...

(мала шала)

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
хахаха

треба ли сега и јас да почнам?
Па ајде знам више дека имаш набиено гооолеми комплекси па неможеш да издржиш ни на еден пост (може ке негираш ама јас мислам друже дека имаш мах 16год)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Денеска мислам дека во Градски Парк ќе има инвазија од Кавадарчани и сите место во Метрополис Арена, ќе дојдат во Градски Парк :)...

(мала шала)
Па гледајќи шо младина има кај нас сигурен сун дека за во метрополис ќе има едно 4-5 автобуса...

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Па ајде знам више дека имаш набиено гооолеми комплекси па неможеш да издржиш ни на еден пост (може ке негираш ама јас мислам друже дека имаш мах 16год)
Не бе срце уживај. Ти колку години си? Што имаш постигнато во животот? :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Продужете по ПП или профили за годините, ''провинцијалците и граѓаните'' да си зборите за да нема санкции...

Од 20.15 е вечер утакмицата ?

Kajgana Shop

На врв Bottom