Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Талик ќе влезеше ќе ја отворепе одбраната на Работнички.Мираковски го нема да влезе,Чемата не ни знае.Незнам шо ќе биде

Ех, Талик шо и направи на Струмица у последната утакмица...какви влезови, каква одбрана. Ама такво нешто нема да видиме ваа финална серија

Незнам со ваква игра а преживеавме едноцифрени порази.Овој Работнички е каде каде послаб од ланската Струмица а ние сме истите.Значи со поинаков пристап кон работите ја мислам дека полесно би го тепале Работнички.Мора да се стегниме само...
А и овој фени е каде каде послаб од ланскиот

А и овој фени е каде каде послаб од ланскиот

Па и не е баш голема разликата, ги нема Талик и Поповиќ, тука се Бошњак и Мираковски, сосем достојни замени.

Најголема загуба според мене е повредата на Цобе.

Едит: Тасо ме предварил :)

Па и не е баш голема разликата, ги нема Талик и Поповиќ, тука се Бошњак и Мираковски, сосем достојни замени.

Најголема загуба според мене е повредата на Цобе.

Мираковски е идиот бе брат...живее за негова слава сака сите да го ценат пробува нешто ама не му иде од рука а бошњак може да се каже талик беше ѕвер ама сеа за среќа наша не игра

Мираковски е идиот бе брат...живее за негова слава сака сите да го ценат пробува нешто ама не му иде од рука а бошњак може да се каже талик беше ѕвер ама сеа за среќа наша не игра

Абе идиот ама лани цела екипа ви ја држеше, нас посебно секоја утакмица над 20 ни даваше, едино со Талик се јадеа, квалитетен играч е, може има срање карактер, не го знам дечкото за да лафам, ама сум сигурен дека може да помогне на екипата.

Абе идиот ама лани цела екипа ви ја држеше, нас посебно секоја утакмица над 20 ни даваше, едино со Талик се јадеа, квалитетен играч е, може има срање карактер, не го знам дечкото за да лафам, ама сум сигурен дека може да помогне на екипата.
Мираковски има некој спор со Работнички.Слушнав а и се гледа тоа дека има огромна желба дасе одмазде...

Ама се гледа дека каде-каде Мираковски е послаб на физички план од Талик, башка и е многу поспор од Талик и неможе да прае влезови, а и у одбрана не е класа.:toe:

znajte li koj fale be
B2B6D78C42BCA84DB6FD7DE133075CD1.jpg

Ѓорѓи Чековски-КИТО !!!!!

Мираковски има некој спор со Работнички.Слушнав а и се гледа тоа дека има огромна желба дасе одмазде...

И ја иам чуено дека демек пари имал за зимање од таму.

Ама се гледа дека каде-каде Мираковски е послаб на физички план од Талик, башка и е многу поспор од Талик и неможе да прае влезови, а и у одбрана не е класа.:toe:

Ама па од друга страна Мираковски е Реџи Милер за Талик од шут страна. :)

Убаво ќе ни дојдеше Трајчето да се брка со Стојановски ама тоа е.

Талик ќе влезеше ќе ја отворепе одбраната на Работнички.Мираковски го нема да влезе,Чемата не ни знае.Незнам шо ќе биде
Ништо што ке биде...со гаранција титулава иде кај нас!

Стварно бе воа Мираковски бааџи проблеми ни правеше дури беше у Работнички, шо е работата, уште ли неможе да се прилагоде у Фени незнам. Ама очекував (и очекувам) ногу повеќе од него...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom