Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Талик ќе влезеше ќе ја отворепе одбраната на Работнички.Мираковски го нема да влезе,Чемата не ни знае.Незнам шо ќе биде

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ех, Талик шо и направи на Струмица у последната утакмица...какви влезови, каква одбрана. Ама такво нешто нема да видиме ваа финална серија

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Незнам со ваква игра а преживеавме едноцифрени порази.Овој Работнички е каде каде послаб од ланската Струмица а ние сме истите.Значи со поинаков пристап кон работите ја мислам дека полесно би го тепале Работнички.Мора да се стегниме само...
А и овој фени е каде каде послаб од ланскиот

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
А и овој фени е каде каде послаб од ланскиот
Па и не е баш голема разликата, ги нема Талик и Поповиќ, тука се Бошњак и Мираковски, сосем достојни замени.

Најголема загуба според мене е повредата на Цобе.

Едит: Тасо ме предварил :)

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Па и не е баш голема разликата, ги нема Талик и Поповиќ, тука се Бошњак и Мираковски, сосем достојни замени.

Најголема загуба според мене е повредата на Цобе.
Мираковски е идиот бе брат...живее за негова слава сака сите да го ценат пробува нешто ама не му иде од рука а бошњак може да се каже талик беше ѕвер ама сеа за среќа наша не игра

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Мираковски е идиот бе брат...живее за негова слава сака сите да го ценат пробува нешто ама не му иде од рука а бошњак може да се каже талик беше ѕвер ама сеа за среќа наша не игра
Абе идиот ама лани цела екипа ви ја држеше, нас посебно секоја утакмица над 20 ни даваше, едино со Талик се јадеа, квалитетен играч е, може има срање карактер, не го знам дечкото за да лафам, ама сум сигурен дека може да помогне на екипата.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Абе идиот ама лани цела екипа ви ја држеше, нас посебно секоја утакмица над 20 ни даваше, едино со Талик се јадеа, квалитетен играч е, може има срање карактер, не го знам дечкото за да лафам, ама сум сигурен дека може да помогне на екипата.
Мираковски има некој спор со Работнички.Слушнав а и се гледа тоа дека има огромна желба дасе одмазде...

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ама се гледа дека каде-каде Мираковски е послаб на физички план од Талик, башка и е многу поспор од Талик и неможе да прае влезови, а и у одбрана не е класа.:toe:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
znajte li koj fale be

Ѓорѓи Чековски-КИТО !!!!!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Мираковски има некој спор со Работнички.Слушнав а и се гледа тоа дека има огромна желба дасе одмазде...
И ја иам чуено дека демек пари имал за зимање од таму.

Ама се гледа дека каде-каде Мираковски е послаб на физички план од Талик, башка и е многу поспор од Талик и неможе да прае влезови, а и у одбрана не е класа.:toe:
Ама па од друга страна Мираковски е Реџи Милер за Талик од шут страна. :)

Убаво ќе ни дојдеше Трајчето да се брка со Стојановски ама тоа е.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Талик ќе влезеше ќе ја отворепе одбраната на Работнички.Мираковски го нема да влезе,Чемата не ни знае.Незнам шо ќе биде
Ништо што ке биде...со гаранција титулава иде кај нас!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Стварно бе воа Мираковски бааџи проблеми ни правеше дури беше у Работнички, шо е работата, уште ли неможе да се прилагоде у Фени незнам. Ама очекував (и очекувам) ногу повеќе од него...

Kajgana Shop

На врв Bottom