Vodza
Ultras Crew
- Член од
- 9 ноември 2008
- Мислења
- 934
- Поени од реакции
- 19
slusajte vie moze da mu go dudlate na dondal i da kutite.a za titula da ke ja zemete ama takva prljava so golema pomos od sudiite!!ПРАВДА ЗА НАЦИСТИТЕ И РАСИСТИТЕ!!
Смрт за црнците, титула за Работнички
ООооооооооо И ПЕЈАМ НА ЦЕЛ ГЛАААС СЕ ДУР МОЖАМ ЈАААААС РАБОТНИЧКИ ЗНАЈ!!! СО ТЕБЕ СУМ СЕ ДО КРАЈ ДО КРАЈ!!!!slusajte vie moze da mu go dudlate na dondal i da kutite.a za titula da ke ja zemete ama takva prljava so golema pomos od sudiite!!
јас мислам дека сеуште е рано да бравопички се радуваат дека титулата е во нивни раце.не друго туку марин наметна многу јако темпо кое кошаркарите на работнички нема да можат да го издржат.зборам за тони симиќ исто и за димче кој веке на неколку мин пред крајот му падна јазикот на земја...угриновски се повреди..dobro seuste e feni sampion aktuelen
Работнички цела сезона игра вакво темпо така да не ме загрижува тоа толку како што ме загрижуваат повредите на Угриновски и Филиповиќ.Немам информација дали се сериозни.јас мислам дека сеуште е рано да бравопички се радуваат дека титулата е во нивни раце.не друго туку марин наметна многу јако темпо кое кошаркарите на работнички нема да можат да го издржат.зборам за тони симиќ исто и за димче кој веке на неколку мин пред крајот му падна јазикот на земја...угриновски се повреди..
во четврток работнички нема да можат да играат како што играа овие две утакмици...памтете ми го зборот ке паднат на темпо 100%:smir:
друже ај не зезај жити се..виа вашите кошаркари како црнци се..играле со вакво темпо цела сезона???добар виц!!сакаш да кажиш дека вашите кошаркари се многу физички спремни??:pos2::pos2:Работнички цела сезона игра вакво темпо така да не ме загрижува тоа толку како што ме загрижуваат повредите на Угриновски и Филиповиќ.Немам информација дали се сериозни.
Башка до четврток има доволно време за одмор.:smir:
Па сигурно се спремни кога цела полусезона имаа утакмици (среда-сабота) .друже ај не зезај жити се..виа вашите кошаркари како црнци се..играле со вакво темпо цела сезона???добар виц!!сакаш да кажиш дека вашите кошаркари се многу физички спремни??:pos2::pos2:
Патете Патете!!!!! само тоа ви останувааа!!!друже ај не зезај жити се..виа вашите кошаркари како црнци се..играле со вакво темпо цела сезона???добар виц!!сакаш да кажиш дека вашите кошаркари се многу физички спремни??:pos2::pos2:
точно !подигната заедно со рацете на судиите!!:kesa:Патете Патете!!!!! само тоа ви останувааа!!!
Нова титула во трофејниот плакар на Работнички