Фан Клуб : Фени Индустри

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Џанкам се кужиш, игла и те ствари, кужиш:toe:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
ПРАВДА ЗА НАЦИСТИТЕ И РАСИСТИТЕ!!

Смрт за црнците, титула за Работнички

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
slusajte vie moze da mu go dudlate na dondal i da kutite.a za titula da ke ja zemete ama takva prljava so golema pomos od sudiite!!
ООооооооооо И ПЕЈАМ НА ЦЕЛ ГЛАААС СЕ ДУР МОЖАМ ЈАААААС РАБОТНИЧКИ ЗНАЈ!!! СО ТЕБЕ СУМ СЕ ДО КРАЈ ДО КРАЈ!!!!

Курчете се тоа ви останува

Смрт За Дончо Колев:pos2:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
DONALD,DONALD FUCK OFF DONALD :pos2::pos2::pos2:

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
dobro seuste e feni sampion aktuelen :vozbud::vozbud::vozbud:
јас мислам дека сеуште е рано да бравопички се радуваат дека титулата е во нивни раце.не друго туку марин наметна многу јако темпо кое кошаркарите на работнички нема да можат да го издржат.зборам за тони симиќ исто и за димче кој веке на неколку мин пред крајот му падна јазикот на земја...угриновски се повреди..
во четврток работнички нема да можат да играат како што играа овие две утакмици...памтете ми го зборот ке паднат на темпо 100%:smir:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
јас мислам дека сеуште е рано да бравопички се радуваат дека титулата е во нивни раце.не друго туку марин наметна многу јако темпо кое кошаркарите на работнички нема да можат да го издржат.зборам за тони симиќ исто и за димче кој веке на неколку мин пред крајот му падна јазикот на земја...угриновски се повреди..
во четврток работнички нема да можат да играат како што играа овие две утакмици...памтете ми го зборот ке паднат на темпо 100%:smir:
Работнички цела сезона игра вакво темпо така да не ме загрижува тоа толку како што ме загрижуваат повредите на Угриновски и Филиповиќ.Немам информација дали се сериозни.
Башка до четврток има доволно време за одмор.:smir:

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
Работнички цела сезона игра вакво темпо така да не ме загрижува тоа толку како што ме загрижуваат повредите на Угриновски и Филиповиќ.Немам информација дали се сериозни.
Башка до четврток има доволно време за одмор.:smir:
друже ај не зезај жити се..виа вашите кошаркари како црнци се..играле со вакво темпо цела сезона???добар виц!!сакаш да кажиш дека вашите кошаркари се многу физички спремни??:pos2::pos2:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
друже ај не зезај жити се..виа вашите кошаркари како црнци се..играле со вакво темпо цела сезона???добар виц!!сакаш да кажиш дека вашите кошаркари се многу физички спремни??:pos2::pos2:
Па сигурно се спремни кога цела полусезона имаа утакмици (среда-сабота) .

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Патете Патете!!!!! само тоа ви останувааа!!!
Нова титула во трофејниот плакар на Работнички

Kajgana Shop

На врв Bottom