Banda,od tebe znam sigurno mnogu poveke i taktika i praktika.Se gleda kolku znaes koga go esapis Emil za trener,ako ne e tatko mu,srednoskolska ekipa ne moze da vode.Za lani za kupo ne sakam da komentiram,elaboriral sum sto pati,poslednite pet minuti ne svirea nisto za Strumica,da ne ti gi preraskazuvam akciite,a i eden od sudiite mi kaza(ne sakam da spomnuvam iminja,prijateli sme) deka na poluvremeto imalo i zakani vrz niv.Za finaleto u prvenstvoto posteno ne tepaate,fala mu na Timbata za toa,ama ako se setes so se ni pravi lani KFM na nas(suspenzii za Pupovic,Latovic,Grne) cela polusezona so sest igracii ja igraame,eksperimenti so treneri so politicka pozadina,arno e i do tam so stignaame.Ne se meri so mene sa znaenje,imam mnogu minat trud i igracki i logistika okolu ekipa,taka da bezpredmetno mi e.Ako moze igrac so igrae samo odbrana i pravi licni da ti e podobar od kompleten kosarkar so moze da igrae i 3 i po potreba 4,so grb svrten kon kos,ne znam dali ima prostor za mabet pravene