zal mi e so ne mozis da gledis kak se igrae i so grb svrten i ne oti neli te zaeba MTV deneska,a za trenerlkot ti reku vcera ,odis u omis na klapa fest i te angazirat za trenjer.a za sudiite jas ce ti spomnam i ime .milojevic pederot so lani svirna 22 slobodni za strumica kaa gostin u kavadarci,a ne svirna ni eden za feni od tehnickata na vlado,pa vi izborite majstorka,da ne ti e on drugarot so ti sepnue volku so znajs,pa jadese gomna posle utakmica u stilot lele go unistiv feni,dajte da sudam u strumica da vratam.feni go odbi samo da znajs,za da ne jade panajot i zaev trici,a i takvi kako tebe i logistikata okolu tebe.koa sme vece kaj tatkovci ce ti kazam deka ni ne go poznavame tatko mu na emil koj e i so e,ama za toa tatko mu na via kompletniot so go falis vece i posteri iame od nego.bese na utakmica pa prasaj go kako izigra sin mu,ama nekako na placka mi odese facata.i ti reku i vcera,ja so tebe ne mozam se meram u trenerska rabota.ama vaa ekipa na feni da mi ja dadat,ako se nekompletni igraci mislam oti najmalku u plej of ce vlezam.vi kompletnite se imate u strumica,samo klub fi fale za da se dokazite.Banda,od tebe znam sigurno mnogu poveke i taktika i praktika.Se gleda kolku znaes koga go esapis Emil za trener,ako ne e tatko mu,srednoskolska ekipa ne moze da vode.Za lani za kupo ne sakam da komentiram,elaboriral sum sto pati,poslednite pet minuti ne svirea nisto za Strumica,da ne ti gi preraskazuvam akciite,a i eden od sudiite mi kaza(ne sakam da spomnuvam iminja,prijateli sme) deka na poluvremeto imalo i zakani vrz niv.Za finaleto u prvenstvoto posteno ne tepaate,fala mu na Timbata za toa,ama ako se setes so se ni pravi lani KFM na nas(suspenzii za Pupovic,Latovic,Grne) cela polusezona so sest igracii ja igraame,eksperimenti so treneri so politicka pozadina,arno e i do tam so stignaame.Ne se meri so mene sa znaenje,imam mnogu minat trud i igracki i logistika okolu ekipa,taka da bezpredmetno mi e.Ako moze igrac so igrae samo odbrana i pravi licni da ti e podobar od kompleten kosarkar so moze da igrae i 3 i po potreba 4,so grb svrten kon kos,ne znam dali ima prostor za mabet pravene