- Член од
- 25 ноември 2008
- Мислења
- 138
- Поени од реакции
- 1
Nema da dojdat mnogu ,,vi kazav a i jasno vi e deka dodeka Dimce e na basket vo Gradsko site na caj ke bidat:pos2::pos2::pos2:.!!!Земјак колку човеци идите вечер?
Nema da dojdat mnogu ,,vi kazav a i jasno vi e deka dodeka Dimce e na basket vo Gradsko site na caj ke bidat:pos2::pos2::pos2:.!!!Земјак колку човеци идите вечер?
А јас фино лепо ке си одам да си го гледам Мзт, Фени и работнички ми значат исто како и обичаите на Маите и Инките, не се замарам јас со нив, како што вие се замарате со Мзт, јеби га...а на Трифун, можете да му се фатите, најголемиот спортски успех го направи Трифун во Македонија, така да пукнете душмани антимакедонски!!!A ti lepo fino pred TV i gledaj kosarka od 19 h i neka ti bide krivo so nemate sampionski tim so sampionski ambicii. Aj mozebi ke saka trifun i so vas malku da se :sekss: pa ke ve zeme. Uste kosarka i hokej mu ostana os sportovite , go nadmina Zingo :pos2::pos2::pos2:![]()
Za da ne mislite deka sakam da go sokrijam mojot identitet as sum Nikola Stojanov poznat po prekarot Struja pa ako ima nekoj nesto da mi kaze neka me pobara na 071420501 ili 075590788 a isto taka moze i na struja86@hotmail.com ili skype zero1986cool pozdrav do site lozari NAJ JAKI SME KE SE VIDIME VECER
ako ste vie Makedonci kako sto kazuvate nema na sekoe kose u shkup da vi se veat znaminja so orli. Dojdi vo Kavadarci i pogledni kolku e cista Makedonija.А јас фино лепо ке си одам да си го гледам Мзт, Фени и работнички ми значат исто како и обичаите на Маите и Инките, не се замарам јас со нив, како што вие се замарате со Мзт, јеби га...а на Трифун, можете да му се фатите, најголемиот спортски успех го направи Трифун во Македонија, така да пукнете душмани антимакедонски!!!
Decki abe nemate li vas forum. Kazete ako treba da urgirame!!!:pos2::pos2::pos2::pos2:
Еве го и овој остаил податоци....Не е полиција ова бе абдал...
П.С. Адреса немаш напишано... Си забораил у брзање...
Decki abe nemate li vas forum. Kazete ako treba da urgirame!!!
![]()
ако чекаш ка МТВ пренос ке дочекашЕј нели е во 7 бе?Зошто нема пренос?![]()
не се нервири Столе толко им се можностите нели гледаш немат пари да платат вработените не па пренос да откупатТие па МТВ претеруваат веќе...Ај еднаш-два пати...Ама веќе сите граници се поминати..100 пати така !Да им е**м ....![]()