постов може да го разберете само ти, Центарец и дечкото на кој што му е скаран кумот Атанасеneznite momcinja vi ebat samo sestrite ne za niva oni
Najubavo znae sestra tiSITE SKOPJANI KUR DA MI PUSAT!!!!!!!!!!!! (So ne znaci deka i ostanatite ke gi ostavam taka)
Eve i jas edna pesna da kazam od moe vreme da ne se ostavam pokuso:
VASITE SKOPSKI MAJKI
SO SEKSI GAKICKI
Albanci VI GI EBAT
UMRETE SKOPJANI!!!!
:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
P.S Site na FENI vo sreda. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napred vardar...hehe doabr e foka eve za nego enda pesna od mene
VASITE SESTRI SE HUMANITARKI
PLACAT ZA KUR AMA I ZA PARI
NIE SKOPJANITE PARI SI IMAME
SO VASITE SESTRI KURTASAK SI IGRAME
POZZ
hehe doabr e foka eve za nego enda pesna od mene
VASITE SESTRI SE HUMANITARKI
PLACAT ZA KUR AMA I ZA PARI
NIE SKOPJANITE PARI SI IMAME
SO VASITE SESTRI KURTASAK SI IGRAME
POZZ
Prasaj gi babati i dedoti od koe selo dosle...uste edna 63 i pak INVAZIJA!!!!!!!!!!!Najubavo znae sestra ti
A ebam ama veke ne mi se diga na nea..Pizdata i e cela koko dneven vesnik rasprtalena..(ako zakasnam u sreda izvinete ne mozam da ja ostavam Ivana sama)Фока како е пријател ти Димче од Градско, шо прае жена му :pos2: иначе Фоката е голем пријател со Димче, а пегла жена му додека овој работе у фолиите :pos2:
Донеси ја на Запад,ќе земеме и пиво за неа.:pos2::pos2::pos2::pos2:A ebam ama veke ne mi se diga na nea..Pizdata i e cela koko dneven vesnik rasprtalena..(ako zakasnam u sreda izvinete ne mozam da ja ostavam Ivana sama)
Ama ti nema da bides tamu..:pop:hehe neka fati 63ta be cela mak ke pati pak pa skopje posle pak ke se GRADI SO VASI PARI i ke bide metropola a vie ke bidete samo obicno seljacista koi rabotat na niva za korka leb
Ic ne se sekiraj ama ke pocekate, a mestam sega za pari na eden Albanec. Za nova godina GRATIS IVANA za LOZARIДонеси ја на Запад,ќе земеме и пиво за неа.:pos2::pos2::pos2::pos2:
Се знае бе сељак мајкати и таткоти знаат од кое село си ама не ти кажуват,ќе се обесеш ако дознаеш.:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:nisto ne se znae veruj
Па бар да има интернет да си плати, да не кисне по интернет кафеа, да се моли да "мирца" за 10 денари. А и да и купи сендвич на девојката...ако има некоја што се пали на ликови како Фестер од Адамс Фамилија.да не ќе го вработуваш на нива.:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ако сакаш да те земам и тебе...ми требаат аргати, а и аргатки примам.:helou:а шо бара на нива?се знае нивата за кого е,створена само за вас,можете и нежните момчиња да си ги викнете,ке ве масираат по макотрпната работа на нива