постов може да го разберете само ти, Центарец и дечкото на кој што му е скаран кумот Атанасеneznite momcinja vi ebat samo sestrite ne za niva oni
Najubavo znae sestra tiSITE SKOPJANI KUR DA MI PUSAT!!!!!!!!!!!! (So ne znaci deka i ostanatite ke gi ostavam taka)
Eve i jas edna pesna da kazam od moe vreme da ne se ostavam pokuso:
VASITE SKOPSKI MAJKI
SO SEKSI GAKICKI
Albanci VI GI EBAT
UMRETE SKOPJANI!!!!
:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
P.S Site na FENI vo sreda. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Napred vardar...hehe doabr e foka eve za nego enda pesna od mene
VASITE SESTRI SE HUMANITARKI
PLACAT ZA KUR AMA I ZA PARI
NIE SKOPJANITE PARI SI IMAME
SO VASITE SESTRI KURTASAK SI IGRAME
POZZ
hehe doabr e foka eve za nego enda pesna od mene
VASITE SESTRI SE HUMANITARKI
PLACAT ZA KUR AMA I ZA PARI
NIE SKOPJANITE PARI SI IMAME
SO VASITE SESTRI KURTASAK SI IGRAME
POZZ
Prasaj gi babati i dedoti od koe selo dosle...uste edna 63 i pak INVAZIJA!!!!!!!!!!!Najubavo znae sestra ti
A ebam ama veke ne mi se diga na nea..Pizdata i e cela koko dneven vesnik rasprtalena..(ako zakasnam u sreda izvinete ne mozam da ja ostavam Ivana sama)Фока како е пријател ти Димче од Градско, шо прае жена му :pos2: иначе Фоката е голем пријател со Димче, а пегла жена му додека овој работе у фолиите :pos2:
Донеси ја на Запад,ќе земеме и пиво за неа.:pos2::pos2::pos2::pos2:A ebam ama veke ne mi se diga na nea..Pizdata i e cela koko dneven vesnik rasprtalena..(ako zakasnam u sreda izvinete ne mozam da ja ostavam Ivana sama)![]()
Ama ti nema da bides tamu..:pop:hehe neka fati 63ta be cela mak ke pati pak pa skopje posle pak ke se GRADI SO VASI PARI i ke bide metropola a vie ke bidete samo obicno seljacista koi rabotat na niva za korka leb
Ic ne se sekiraj ama ke pocekate, a mestam sega za pari na eden Albanec. Za nova godina GRATIS IVANA za LOZARIДонеси ја на Запад,ќе земеме и пиво за неа.:pos2::pos2::pos2::pos2:
Се знае бе сељак мајкати и таткоти знаат од кое село си ама не ти кажуват,ќе се обесеш ако дознаеш.:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:nisto ne se znae veruj
Па бар да има интернет да си плати, да не кисне по интернет кафеа, да се моли да "мирца" за 10 денари.да не ќе го вработуваш на нива.:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ако сакаш да те земам и тебе...ми требаат аргати, а и аргатки примам.:helou:а шо бара на нива?се знае нивата за кого е,створена само за вас,можете и нежните момчиња да си ги викнете,ке ве масираат по макотрпната работа на нива