Фан Клуб : Фени Индустри

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Дивна Пешиќ цитирам: Им се заблагодарувам на ЛОЗАРИТЕ кои беа дел од освојувањето на титулата и го подржааа фени како и дома така и на сите гостувања
Емил Рајковиќ цитирам: Голема благодарност до ЛОЗАРИТЕ кои беа на тренигот на нашите играчи и пред трганњето за СТРУМИЦА
Нема што повеќе да додадам :smir:

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
сварно добро се потрудиле за документарецот!верувам дека сите што го гледаа документарецот се наежија едно 20 пати:smir:.а и ете воџа ги извадил зборовите што многу сеуште значат.добро време се прикажа овој документарец пред утрешната утакмица а и се надевам дека лозари ке си го стават прстот на челото после овие прекрасни моменти.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Уфф незнам што да кажам се наежив добив наплив од емоции само што не заплакав срцето ми се искина мислам кога Дивна и Емил дадоа благодарност за ЛОЗАРИ ИСТОК незнам што да кажам многу сум збунет. ФЕНИ ТИ СИ НАША ГОРОДСТ И ВО ДОБРО И ЗЛО:salut:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Стварно многу добро направен документарец и јас се наежик кога Дивна и Емил се заблагодарија на ЛОЗАРИТЕ :zver::zver:.

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
KRAJJJJJJJ SE NAEZIV SKROS :vozbud::vozbud::vozbud: I KE ODAM KI DZO DA MAANAM NEKOE PIVO ZA VAA AJ KOJ E ZA TAMU NEKA DOE :smir::smir::smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
момци зарем овој филм не беше доволен да не наежи сите.Ете јавно и Емил и Дивна дадоа на знаење дека Лозарите биле од огромно значење незнам за вас јас го изгледав половина и да бев сам ќе се расплачев.Ова е доволен импулс утре салата да се направе кка бидејќи играме со фаворитот за освојување на БИБЛ,Свислион Таково.Едвај чекам да дојдееее...

П.С
Да не знае некој кога ќе има реприза од емисијата на КТВ поради оправдани причини не бев у состојба да ја догледам...поздрав:smir:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Дечки не ми кршите филм, после ваков докумантарец ако нема навивачи ќе се обесам на јаворот со еднослојна тоалетна, како сум наелектризиран ѓоа струјно коло :vozbud:

И апел до СИТЕ, ако некој е у можност да го најде документарецот ама обавезно да каже да го репродуцираме да го имаме сите, НЕ ПРАШУАМ ЗА ЦЕНА :vozbud:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Aјде бре да навиваме тии кој ќе го убеде Тони :pos2::pos2: частам бурек:pos2::pos2::pos2::baeh::baeh::coffee:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Јас частам буреци не бурек за сите лозари и + јогурт :pos2:
Бурекот е одтебе а јогуртот ќе го спонзорира ЈОКА :vozbud::pos2::pos2::pos2: Ај сите кој сака на состанок ки Џо ја отидив да видиме што ќе биде работата:salut:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Колку за информација за утрешниот противник...

За мала поблиска споредба во претпоследното коло екипата на Свислион Таково го поразува тимот на Мега Ауто Лизинг со 89:47.Мега АЛ е тимот од кој македонскиот Фершпед Работнички загуби со 77:68.Тоа доволно говори колку противникот е јак.Моментално се наоѓаат на hprvo mesto vo srpskata liga но без тимовите на Партизан,Ѕвезда,ФМП,Хемофарм и Војводина кои подоцна се фклучуваат во лигата.Во нивно присуство ланската сезона Свислион го освојува 6 место во супер тешката српска лига.Според информациите располага со два милиона евра буџет.Според секако неофицијални информации најплатен играч е Бошко Јоровиќ кој наводно зимал 350.000 евра годишна плата.Тој е бивш играч на Црвена Ѕвезда,ФМП,шпанската Џирона и пред да дојде во Свислион игра во Грчката лига во тимот на Олимпијас.Секако друго познато име за нас е ланскиот играч на Фени Индустри,Владо Поповиќ...
Противникот е тиа останува утре ние навивачите да ја наполниме Јасмин а Лозарите коишто моментално имаат состанок да ги анимирааат останатите навивачи и да настане пекол за гостинот.Возбудувањата се неизбежни бидејќи се среќаваат според многумина најдобрите два тима во БИБЛ.Епа тоа...Се гледаме утре на утакмица

Kajgana Shop

На врв Bottom