Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:smir::smir::smir:А Банда извини што не дојдовме кој се успал кој врне и Тони имал работа нешто или незнам шо така да шо знам како да му кажиме на чемата и на играчите да разјасниме шо е работата
deca vaka sea.kaa prvo ja ne se rasprava so nikoj tuku se ukluci oti gledam oti vi se raspravate celo vreme.za da nebide taka mu se javiv na cemata,na milan ,bese i maci djurov i ni sedeme do 12.30 u duel i nikoj od vas pisacite so tracate tuka ne dojdi i neka vi sluze na cest.a sinoca imase nekoi so duri i privatni poraki me otepaa pracanje.
tolku od mene.ja vi reku mene oni ne mi se problem .ako treba i sal za mene ce igraat.a vi ne mora da se macite da idite.sedite si doma i pisite si tuka celo vreme.i onaka sal za toa ve biva.
jas mislam deka ce se dogovorime nie lozarite da dojdime i da navivame ako ne za drugo barem da im pokazime na kosarkarite deka gi sakame i ce gi podrzime.samo ako i tie kosarkarite nas ne cenat kako navivacka grupa neka sednat da porazgovaraat.jas mislam najcesno ce bide da sednat da porazgovaraat ce bide toni amir i kapitenot na feni.i da razjasnat nekoi raboti okolu upravata i lozarite.pozdrav do ovie luge.
значи на повидок е решавање на ситуацијата и враќање на Лозари колку со јас разбрав или?
Море ти нели си на школо или врне.:pos2::pos2::pos2:Taka nesto no nisto ne e sigurno treba site clenovi da se obavestat i voodeno ce ve pokanam da dojdite eve i vi na tribina so nas ako se naviva obekam pekolna atmosfera sto ke a napravime:smir:
Излегуваме со транспарент чекаме само уште неколку членови да се согласат со тоа :smir: ќе му покажиме на играчите дека ги сакаме!!!![]()