Тотално непознавање со спорт. Ти нормален ли си што збориш? Не знам што чекаат твоите другари од Кавадарци, како уште не те заќутеа. Па цело време тука се обидуваат да кажат дека и порано иделе на Тиквеш, Орка итн. и сега ти од нигде дојден само да провоцираш, викаш дека сте постоеле само 2 години и затоа сте толку малце.
Дај ми слики, податок, весник, видео запис.. било што да ми докажеш дека на дерби имало 200 навивачи. Кога игал МЗТ со Работнички секогаш имало минимум 1000 луѓе кај нас во сала. Ти си ги побркал лончињата, да не мислиш за навивачите на Работнички дека биле на дерби 200 навивачи
Чекај еве што ќе се случи ако тимот не освои титула? Ќе пропадне светот или што? Еве ви најчист пример сега, МЗТ Скопје нема титули, а има најдобри навивачи. Вие сте шампиони па пак Лозари по бројност се 60. Смешно, трагично.
Па Кавадарци е скоро дупло помало од Аеродром така да рачунај 60-70x2=?:uvo:
Ко прво да те прашам, дали знаеш кога е оформен МЗТ Скопје, и второ која е првата навивачка група што навивала за МЗТ? Кога ќе ги дознаеш сите овие работи, дојди ќе разговараме, вака со трескање на глупи прашања немој
Пирамида,Сервис кру(уште навиваат или само трансовите им стоат)вие сте од 97-ма..... на вас море:pos2::pos2::pos2:
Кавадарци е град колку што знам, Аеродром е населба во Скопје. 600-700 глеадчи е просекот на МЗТ во сите изминати 17 сезони, а те моалм кажи ми го просекот на минатите сезони во Јасмин. Не мора да ми го кажуваш, јас го знам. Чистачката што ја одржува салата и евентуално некој ракометен клуб.
Епа кога не си бил пред 2 сезони у Кавадарци на Фени не треси....ти гарантирам дека имаше на скоро секоа околу 1000
Што имаше врска фудбалот со кошаркава ај кажи ми ти на мене? Аман бе толку ли сте искомплексирани па за се да јадете г*мна што е од Скопје. Да цело Скопје навива за НАЈДОБРИОТ ФУДБАЛСКИ КЛУБ ВО МАКЕДОНИЈА - ВАРДАР
Дај бе малце мислите пред да напишете нешто. Лавови Ѓорче кај ги имаш видено во Аеродром кога играл МЗТ ???
Добро битно си билдаш постови, а што тресеш глупости нема врска
Па ќе си билдам....кога имам читано од ваши членови и баш се расправавте за од Ѓорче Петров до железничка.....
Што да каже? Срамота е каде живееме и со какви, тоа само треба да го каже