Фан Клуб : Фени Индустри

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ako se saka rezultati nemoze taka.I dase bez kontrola oni sami treba da se svesni deka treba da ima disciplina.Zimat po ilijadnici evra so e 10 tina pati i poveke od prosecnata plata vo Makedonija.Pa zatoa treba da se otkazat od pienkite.Ako sakaat od sport da zimaat golemi plati...
I mnogu pati posebno ovie od F.A ja ismejuvaa kavadareckata publika koga mu svirese na kosarkarite koga izgubija doma od Strumica.Kavadarci e malo mesto i najgolem del od graganite leb jadat od Feni Industri(se misli fabrikata) i se sokapuvaat od rabota cela godina za da zarabotat toa sto na primer Stanko go zima za mesec dena.I seto e vred ama narodot e izrevoltiran oti lani cesto se slucuvase sekojdnevno da se gledaat kosarkarite kako piat alkohol po lokalite a utre denta na terenot bile mrtovci.I zatoa bea tie svirezi po prviot poraz.Ne od lozarite tuku od obicniot graganin.Se vrti pomislata kakov standard ke ima Kavadarci dokolku tie polovina milion evra se raspredelat za zgolemuvanje na platata ili pak zgolemuvanje na vrabotenosta?Prosta matematika.Feni ima 1000 vraboteni po 10000 den prosecna plata.ili gruba brojka od 2.000.000 evra godisna plata za site vraboteni.Znaci taa plata od 10.000 stanuva 12.500.So znaci vo grub prevod deka sekoj vraboten vo feni mesecno dava po 2.500 den za K.K Feni.Sekako toa e hipoteticki no na rabotnata masa toa mu deluva vistinito i realno...
Celta mi bese deka tie se profesionalci i nemozat taka da se odnesuvaat pred ocite na 40.000 narod.I treba da bidat kaznuvani prekrsitelite...
Сосема си во право постот ти е наместо.Инаку денеска тренираа со Томе Андоновски и да видиш како одма сите се мирни никој не зборува он додека не дозволе имав можност да трчам едно 5-6 круга со нив абе маста му ја ваде тој сосема е нездрав ама ако ако така требе најспремните издржуваат секогаш најмногу знае добро кого Емил да одбере за свој партнер инаку оти вчера само со Дрмата тренираа за тоа беше се распаѓано додека денеска не зуцнаа оти ебаа казна одма по 5 круга секој:nesum::vozbud::pos2:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Епа сеа вложена е голема пара, очекувањата се исто така големи, треба сериозен пристап и од страна на играчите, стручниот штаб, управата, мора секој да го дава максимумот од себе ако сакаме успех, и ваа сезона очекуам поголема бројка на навивачи на натпреварите, мора да се напредуе малце и на тој план

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Епа сеа вложена е голема пара, очекувањата се исто така големи, треба сериозен пристап и од страна на играчите, стручниот штаб, управата, мора секој да го дава максимумот од себе ако сакаме успех, и ваа сезона очекуам поголема бројка на навивачи на натпреварите, мора да се напредуе малце и на тој план
У право си за навивачите се слагам со тебе требе да се иде повеќе на утакмици и помасовно.:salut:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
У право си за навивачите се слагам со тебе требе да се иде повеќе на утакмици и помасовно.:salut:
Mislite za lozari ili za obicnite navivaci???Lani salata pocna da se polne posle kupot predhodno imase samo po 1000 gledaci.Ali i toa e solidna brojka ako za protivnik e Sokoli.A inace derbinjata so Strumica,Rabotnicki i so MZT salata bese polna.A ako se misle za Lozari togas da...Trebe pogolema brojka...Barem 150 na natprevar.Ovaa sezona ke ima patuvanja i po Balkanot pa za ocekuvanje e golem interes.I poznavajci go mentaliteto za ocekuvanje e poveke Lozari da ima na gostuvanjata odkolku na domasen teren.Ke vidime ima vreme.Se blize Oktomvri...Edvaj cekame:salut:

Член од
2 јуни 2008
Мислења
89
Поени од реакции
1
momci so e voa so citam tuka sokolov ke idel u feni. ako ima nekoj podetalna informacija neka pise da vidime so se desava.jas iskreno bi sakal da dojde.pozdrav

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
momci so e voa so citam tuka sokolov ke idel u feni. ako ima nekoj podetalna informacija neka pise da vidime so se desava.jas iskreno bi sakal da dojde.pozdrav
Se e svedeno na spekulacija...Ocigledno deka se raboti vo K.K Feni na toj slucaj.Sega imame dva playa i za da nema potreba Samardziev da go igrame 2 koga Mek Kenzi ke bide play i da go izmoruvame pa posle da ne moze da ja prenese topkata,ni trebaat dvojki.Sto znaci em feni ke ima dvojki(Prekovik,Radulovik se sea samo)em Sokolov ke bide zadovolen igrajki na pozicija 2

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Se e svedeno na spekulacija...Ocigledno deka se raboti vo K.K Feni na toj slucaj.Sega imame dva playa i za da nema potreba Samardziev da go igrame 2 koga Mek Kenzi ke bide play i da go izmoruvame pa posle da ne moze da ja prenese topkata,ni trebaat dvojki.Sto znaci em feni ke ima dvojki(Prekovik,Radulovik se sea samo)em Sokolov ke bide zadovolen igrajki na pozicija 2
Дарко е супер играч верувајте но....Некако не ми штима тоа тој и Прековик...Ви треба некој подобар,од Дарко...Не велам дека Дарко не е добар играч или слично но според мене треба да земате некој добар странец на 2ка вие пак земете со ги Дарко ама имајте 3 бека...:toe:Дарко-Милан-и странец...Мое мислење:pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Дарко е супер играч верувајте но....Некако не ми штима тоа тој и Прековик...Ви треба некој подобар,од Дарко...Не велам дека Дарко не е добар играч или слично но според мене треба да земате некој добар странец на 2ка вие пак земете со ги Дарко ама имајте 3 бека...:toe:Дарко-Милан-и странец...Мое мислење:pos2:
Nogu prenatrupanost ke bide toa daa...Na site pozicii ima po dvajca igraci na nekoi i trojca.Rosterot ke ima 14-15 igraci.Site se jaki ke sakaat solidna minutaza i moze se da se poizmeza...Ja licno sum protiv toa.Mozebi Darko uste eden centar ama visok ogromen i eventualno nekoj so moze da rotira da igrae i 1 i 2.i toa e sosema dovolno...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Nogu prenatrupanost ke bide toa daa...Na site pozicii ima po dvajca igraci na nekoi i trojca.Rosterot ke ima 14-15 igraci.Site se jaki ke sakaat solidna minutaza i moze se da se poizmeza...Ja licno sum protiv toa.Mozebi Darko uste eden centar ama visok ogromen i eventualno nekoj so moze da rotira da igrae i 1 i 2.i toa e sosema dovolno...
Добро сега тоа е твое миселње...Јас мислам дека Прековик нема да може веке толку...А Дарко некако не ми е за тешки утакмици,тој е за Мзт...Еве ви треба нешто како Бошњак,а кога веке не е кај нас јас би сакал или вие или Работнички да го зема многу е добар верувај !:vozbud:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Како што кажав Израелецов да видиме што ќе понуде од неговиот репертуар на можности се чека Емил да си дојде утре или друг ден и да го провере да виде дали има квалитет да игра за Фени човекот а инаку и тој игра и 1 и 2 а прилично висок човекот можам да кажам од Преката е повисок едно 5 самтими ако биде нешто ќе го потпишат него и најверојатно се затвара кругот на засилувања што се однесува на странците е сега ако нешто не му е во план да земат некои од нашиве што играа во Странство како Боцевски Павловски кои немаат сеуште клубови.Инаку да ви кажам дека тимот ќе биде составен од 15 кошаркари оваа информација ја добил еден другар од Дрмата помшникот тренер на Емил е сега како и што ќе биде ќе видиме инаку до Среда треба да пристигнат Лоренс и Дончо во Кавадарци ќе биде интересно.:salut::baeh:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Како што кажав Израелецов да видиме што ќе понуде од неговиот репертуар на можности се чека Емил да си дојде утре или друг ден и да го провере да виде дали има квалитет да игра за Фени човекот а инаку и тој игра и 1 и 2 а прилично висок човекот можам да кажам од Преката е повисок едно 5 самтими ако биде нешто ќе го потпишат него и најверојатно се затвара кругот на засилувања што се однесува на странците е сега ако нешто не му е во план да земат некои од нашиве што играа во Странство како Боцевски Павловски кои немаат сеуште клубови.Инаку да ви кажам дека тимот ќе биде составен од 15 кошаркари оваа информација ја добил еден другар од Дрмата помшникот тренер на Емил е сега како и што ќе биде ќе видиме инаку до Среда треба да пристигнат Лоренс и Дончо во Кавадарци ќе биде интересно.:salut::baeh:
15 kosarkari zaedno so kavadarcancinjata ili ne?Ako e bezniv toa e premnogu...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
дада некој 3 метра хехееххе

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
дада некој 3 метра хехееххе
И после Дарко Соколов бил прост не знаел да праве муабет со тебе оди огледа се ти првен па после лафи за другите.Ќе те молам да не замараш повеќе на оваа тема оти такви каа тебе со лопата да ги риниш ако имаш нешто паметно да кажиш арно ако не не пиши поарно ништо оти ти се смеат сите.:salut::tapp:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
И после Дарко Соколов бил прост не знаел да праве муабет со тебе оди огледа се ти првен па после лафи за другите.Ќе те молам да не замараш повеќе на оваа тема оти такви каа тебе со лопата да ги риниш ако имаш нешто паметно да кажиш арно ако не не пиши поарно ништо оти ти се смеат сите.:salut::tapp:
ного мее гајле ... јас само реално си говорам...... а и не сум ного озбилен писувам разни глупости да не мислите дека и приватно сум таков тоа е само за на форумо иначе веке ке бодам озбилен позззззззз:smir::smir::smir::smir::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom