Фан Клуб : Фени Индустри

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Е па лани за Струмица, пред тоа за МЗТ и сега на ред е ФЕНИ. Ти бе па и ти не сваќаш некој работи:)

абе фа ...... он си Навива за СТРУМИЦА и доста одаш против него

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Е па лани за Струмица, пред тоа за МЗТ и сега на ред е ФЕНИ. Ти бе па и ти не сваќаш некој работи:)
нормално оти во библ ке навива за фени нема да навива за паок да му се сневидам.. размисли малце со таа твоо глава

Г

Грејвдигер

Гостин
нормално оти во библ ке навива за фени нема да навива за паок да му се сневидам.. размисли малце со таа твоо глава
so sto da razmisli koga nema nisto u nea, da se nadevame deka nekoj den ke ima nesto u nea(nekoja kikiritka :D ).
Ke navivame za Feni, ne deka go sakam klubot, tuku zatoa sto on ja pretstavuva makedonskata kosarka vo BIBL. I za Rabotnicki, ali mn malce, gi mrazam...

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
многу нормално дека ке навивате за фени.и струмица кога играеше со цедевита јас навивав за струмица!!секогаш ке навивам за македонски тимови
:pehar:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
многу нормално дека ке навивате за фени.и струмица кога играеше со цедевита јас навивав за струмица!!секогаш ке навивам за македонски тимови
:pehar:
jas ne bi se slozil so postov.... rabotnicki da igra finale evroliga jas bi navivial protiv...

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ти ривалството го остави за у лигата и ни сме у рувалство со фени :smir:ама работнички и фени ја претставуват МАКЕДОНИЈА

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
jas ne bi se slozil so postov.... rabotnicki da igra finale evroliga jas bi navivial protiv...
МИСТЕР КОМПЛЕКС!!!:nenene:
Ne e kompleks, RIVALSTVO e !!! i Nemozam od nekoj da imam kompleks sto ne postoi !!! POZZ Family Aerodrom !!!:smir:
Еден добар пост,и пак почна да ја сереш работата...Абе какво и да е ривалство,сега Работнички ке игра против грчка екипа и да сум за грчата екипа ?Или да сум за грчката?А игра против Фени?Дај не заебави !

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Е ПА ТИ СИ РОДЕН НАОПКУ ТА ТЕ ЕММ И МАЛАКО КА МОЖЕШ ДА БИДЕШ ТАКОВ ГЛУПАК... ЈАС СУМ И ЌЕ НАВИВАМ ЗА МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНСКИТЕ ТИМОВИ БЕЗРАЗЛИКА ДА ЛИ КЕ ИГРАТ СО МН ПОЈАКИ ЌЕ БИДАМ ПАТРИОТ ПОЗЗЗЗЗ

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
вечер кк.фени почнува со подготовките ке ги нема скоро сите само гуров го гледам се мафта по градот,мозе би чековски ке дошол а америте сигурно нема да бидат тука.па после откога ке дојде и емил у кавадарци ке одат у маврово на подготовки.:salut:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Еден добар пост,и пак почна да ја сереш работата...Абе какво и да е ривалство,сега Работнички ке игра против грчка екипа и да сум за грчата екипа ?Или да сум за грчката?А игра против Фени?Дај не заебави !

Dobro be toa e moe mislenje i kraj, vie ne moze da me predomislite, jas sto custvuvam za rabotnicki samo jas si znam... a dodeka igraat so nekoj grcki tim ne bi navival za nikoj ;) sekoj si ima pravo na svoe mislenje taka?? :)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Dobro be toa e moe mislenje i kraj, vie ne moze da me predomislite, jas sto custvuvam za rabotnicki samo jas si znam... a dodeka igraat so nekoj grcki tim ne bi navival za nikoj ;) sekoj si ima pravo na svoe mislenje taka?? :)
абе јас оти викам ти роден си наопко никој не верува.....и пожелно ке е да навиаш за грчкио тим .... да играт Македонија и Грција ти 100% ке си за грците, а и нема да ме чуде :pos2::pos2::pos2::pos2:БОТ

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
вечер кк.фени почнува со подготовките ке ги нема скоро сите само гуров го гледам се мафта по градот,мозе би чековски ке дошол а америте сигурно нема да бидат тука.па после откога ке дојде и емил у кавадарци ке одат у маврово на подготовки.:salut:
Се "пали" Фени Индустри
Со денешниот прв собир и официјално стартува подготвителниот период на македонскиот шампион и освојувач на двојната круна, Фени Индустри

Иако има доста "оправдани", се очекува на првата прозивка да се појават преостанатите расположиви сили.

"Во превод", извесно е дека стартот ќе биде означен без присуството на шефот на стручниот штаб, Емил Рајковиќ, но и на оние со другите репрезентативни обврски, како капитенот Горан Самарџиев, потоа Златко Гоцевски, веројатно и рековалесцентот Марјан Ѓуров.
Во отсуство на Рајковиќ, кој ја предводи младинската селекција на ЕП во Романија, тренажниот циклус ќе го отвори неговиот асистент. Љупчо Малинков и човекот задолжен за максимална физичка подготвеност на бранителот на двата трофеи, Томче Андоновски.

"Малинков и Андоновски ја добија програмата за работа и уверен сум дека ќе биде спроведена онака како што треба"- вели Рајковиќ. "Во оваа уводна фаза ќе се работи на физичката подготовка. Планирано е по десетина дена рабита во Кавадарци, оној втор дел да го реализираме на Маврово".

Извесно е дека почетниот дел од поготовките ќе го пропуштат и новите странски засилувања, пред с$ Лоренс Мек Кензи.

Во Кавадарци го очекуваат и доаѓањето ја Доналд Кол, кој има повратен билет од Америка, со кој треба да се утврдат завршните детали од новиот договор.

Со подготовките треба да стартува и најголемото летно засилување за кавадарчани, повратникот во мак-баскетот, Ѓорѓи Чековски.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Хахахаа, сета ќе а нареде Дрмата, "асистентот" на Рајковиќ

Kajgana Shop

На врв Bottom