Го избраа за Ендипи на натрепварот ?
abe druze tebe izlglea ti fale nesto, aj me tropaj gluposti, bez razlika so sum od kavadarci i so slavam za dvojnata kruna, ama ova finale bese prvo a moze i posledno kade sto sudenjeto bese na najvisoko mozno nivo. vakvo cesno sudenje nikogas nemalo do sega. dokolku i strumica ja zemese titulata nemase da bode nezasluzeno. ne se vadi za sudiite priznaj poraz ednasda feni izigrajaa mnogu pojakoo nema so da se kaze.... imat dolga klupa... a nii so nii nemame nisto samo 6 igraca.. feni ja zasluzi titulata.... ama so pomos na sudiitie
HAhahahah ...Мал дел од тоа што се случуваше на плоштадот
Мал дел од тоа што беше и во ресторанот
На плоштадот скандиравме за да зборува Дончо пред народот. И тој го зема микрофонот и опцу на Кавадаречки :pos2::pos2::pos2: само тоа го научил. А иначе тој беше да се облечува на клипот кој е во ресторанот и јадеше нешто..утре ке ги постирам тиа другите клипови.HAhahahah ...
на ова второто клипче да го видев КОЛ таму ка игра ке се помочав од смеа ... но го немаше а на првото како игре на наши песни хахаха
ем не ги разбире ем чоеок си игра. ахухухуху
Пиче кај беше кога изгубите у Кавадари ма? Ајде победивме и одма на форум пишуеш... Само Атанасе дојде да ни ја честите победата и Мадрид (така-така, пишуваше) другите сите кај бевте... ебаве ултрасите...
Видовте дека многу повеќе го сакаме клубот од вас, видовме дека само во ПОБЕДА сте со него...
Ости не се замари со нив. Губиш од лепотане се нервирај...