da feni izigrajaa mnogu pojakoo nema so da se kaze.... imat dolga klupa... a nii so nii nemame nisto samo 6 igraca.. feni ja zasluzi titulata.... ama so pomos na sudiitie
Честито Лозари за двојната круна.Ви посакувам успеси и во Балканската лига и во добро издание да ја прикажите Македонија како на спортски така и на навивачки план.позз
ХАХА успеси постигнувате само со судиите , да не фер плеј постигнувате ...
Струмица лани го помина ЦЕДЕВИТА !! со фер плеј.
неможесе вториот кург......
aj sea samo prazni muabeti.ako sudiite bea tolku za nas nemase da gi svirat cekorite na popovic na 10 sekundi do krajot.
a pricinata za porazot treba da a barate na dr mesto.imate 15 promaseni slobodni i 10-15 za 3.epa ako ne davate ke vi dadat.
+ donald cole 37 poeni utakmica na karierata.
inace u kav e ludo cel grad e u vis
pozz do vas i so sreka vo bibl
Как може да кажаш заслужено... как прво топката излева у аут а судиите покажуват за струмица а делегато вика за фени... как мозе не мее јасно... еднч тепајте как со треба... ( после утакмицата си одих со богоев и он вика демек топката била за фени оти додека да се напраа ауто нешто тајм - аут терале фени и незнам ти какви глупости не го разберах баш ) и казејте ми дали ако судаа аут и да почнат од тама дек со беше ауто дали шансите не бее 99,999 % да се даа кош отколко со 5 сек. да се оде од кош на кош и богојо ка нема време мајна га и ај у к..ец
сепак Честито само на кошаркаарто и се разбире навивачите на фени со пишат на тај форум ама шо се стварно за фени а не да викат оди си Емил... саа тии некни шо викаате оди си Емил саа јадејте му к.ро на Емил
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.