Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај без провокации..да не ви се расипе славењето и вечерва? некни бевте готови за прослава но нишо не бидна..пазете и денес да не биде така,.
Јас пак мислам дека денес ќе има најфер судење од сега на натпреварите Струмица-Фени...Бидејќи еве Струмица е казнета 60 000 илади денари порати пазете КОМЕНТИРАНЊЕ на судењето...А и плус тоа тоа е финален натпревар а може и да е последен,па мора да има фер и коректно судење,за титулата ако ја освои Фени да биде заслужена...Мое мислење е дека ќе има фер судење барем денес.:helou:дека виде провокација? иначе шо кажа христов на нијанси ке одлучува натправаро само со фер судење(верувам ке го нема за жал секоја утакмица се надеваме ама нема).
Па доволно е што на фан клуб Фени коментираш оти ќе изгубат..сега ќе се појави некој кој ке ти реплицира и пак ќе морам да бришам половина подфорум до глупости..дека виде провокација? иначе шо кажа христов на нијанси ке одлучува натправаро само со фер судење(верувам ке го нема за жал секоја утакмица се надеваме ама нема).
Еве не ми верувавте ама јас вечер доаѓам во Кавадарци:helou: ...Отприлика во колку часот ке треба да сум во Кавадарци за да фатам било какво место.?:pos2:
Јас пак мислам дека денес ќе има најфер судење од сега на натпреварите Струмица-Фени...Бидејќи еве Струмица е казнета 60 000 илади денари порати пазете КОМЕНТИРАНЊЕ на судењето...А и плус тоа тоа е финален натпревар а може и да е последен,па мора да има фер и коректно судење,за титулата ако ја освои Фени да биде заслужена...Мое мислење е дека ќе има фер судење барем денес.:helou:
Епа во сала ке сум 15 за 7,7 нај касно зошто да не фатам место?nema da fanite mesto ako idete tolku kasno:pos2: