Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Абе мочко затоа ли направи нов јузер за да измислуваш муабети? НИКОЈ НЕ МАВНА СТАКЛЕНО ШИШЕ! и управата на Струмица нема врска со тоа! Си слушнал и ти нешто управа и ајдеее... шо ќе ни каже управата ако губеме маејте со шишина :pos::pos:

Абе ости... Ти нели виде и од управата на клубо мајаа со шишина :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: А Томето со џоѓеро ги гонеше хехе

Томето и пиштол имаше скриино нели видеете заврзан му беше со манила за каишо на комбилизоно. :pos:

Абе ости... Ти нели виде и од управата на клубо мајаа со шишина :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: А Томето со џоѓеро ги гонеше хехе
jas mislam deka ne treba za gluposti da se ispisuvaat 10 strani
ne znam koj od nasite toa go kaza ali toj sto go kazal e spiro :).....koja budala bi sakala da rizikuva bibl,paricna kazna,suspenzija za publikata i uste red drugi raboti

Епа сфативте дека интелегенцијата ви е -5 хаха.. не се глупирајте...

Deka pise oti e Feni Champion be? Koga ke stane togaj ke vikas da go bodrime noviot Champion a ako we zgazat vo Jasmin togaj ke we vidam vo STRUMICA:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

moze da ne zgasite vo jasmin samo ako go zemite Le Bron James
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

moze da ne zgasite vo jasmin samo ako go zemite Le Bron James
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Океј, сеа контактирам со управата кажувам да го зимат Леброн за да ве победиме:pos::pos: Тебе промеа те е фатило сношти, ного сте славиле :drk:

Ќе видиме дали Јасмин е неосвојлив...

:pos2: :pos2: :pos2: Ne skokav??Samo piskav na sekoj kos i na trojkata na Latovic za 12:3 na pocetok skoknav site vo mene gledaa:helou:

Kazav poveke pati.Kavadarci e najgostoprimliviot grad vo Makedonija.Megutoa koj i da e koga ke mu stapnite na najmekoto...Da dojdis vo Vtornik i taka da ripas.Posle toa sinoca vo strumica nikoj ne e dobodojden vo Kacadarci,ne samo ti.Ce bide pekol ke videte...A vie dojdete i pak ripajte.Ja mozebi nema da te udram oti si mal,ali nekoj nema da ti pobara licna karta za da ti vreste edna...
P.S
Ne e zakana ova

C c c kakvi gluposti nema da se iznacitas mavanjeto sisinja i se drugo po terenot bilo izrezirano od upravata c c c c stvarno ne mi se veruva kakvi gluposti pisuvate, kako be moze od uprvata da e izrezirano seto toa za posle upravata da plaka golemi kazni da ja polni kasata na kfe i plus toa setoa toa se sluci od koga kazaa deka Strumica ke igra vo Bibl ligata a neznam dali imase i pretstavnici od Bibl vcera vo Strumica i da pretpostavime deka imalo i nasata uprava naredila da ima dozd od sisinja i se drugo i toa pred pretsavnicite na Bibl. c c c GLUPOSTI NA KILO.

Kazav poveke pati.Kavadarci e najgostoprimliviot grad vo Makedonija.Megutoa koj i da e koga ke mu stapnite na najmekoto...Da dojdis vo Vtornik i taka da ripas.Posle toa sinoca vo strumica nikoj ne e dobodojden vo Kacadarci,ne samo ti.Ce bide pekol ke videte...A vie dojdete i pak ripajte.Ja mozebi nema da te udram oti si mal,ali nekoj nema da ti pobara licna karta za da ti vreste edna...
P.S
Ne e zakana ova

Zaboraviv da nadopolnam deka ako Feni ne ja osvoi titulata vo Vtornik vasite igraci nema da ispadnat od Kavadarci zdravi...pozz

C c c kakvi gluposti nema da se iznacitas mavanjeto sisinja i se drugo po terenot bilo izrezirano od upravata c c c c stvarno ne mi se veruva kakvi gluposti pisuvate, kako be moze od uprvata da e izrezirano seto toa za posle upravata da plaka golemi kazni da ja polni kasata na kfe i plus toa setoa toa se sluci od koga kazaa deka Strumica ke igra vo Bibl ligata a neznam dali imase i pretstavnici od Bibl vcera vo Strumica i da pretpostavime deka imalo i nasata uprava naredila da ima dozd od sisinja i se drugo i toa pred pretsavnicite na Bibl. c c c GLUPOSTI NA KILO.
abe pominaa tie gluposti aj ne se vrakajte nazad odete napred sakam na novi temi na razgovor:salut:

P.S
Ne e zakana ova
Abe znam kakvo ke e sega vo Kavadarci ke dojdam i ke si sedam samo....:pos2:

Колку да ти мерам:pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom