u vtornik li se igrae?
Taka kazaa...Ne e sigurno ne me fakaj za zbor oti ne sum siguren.Utre ke ima plakaati sigurno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
u vtornik li se igrae?
Колку да ти мерам![]()
:pos2: :pos2: :pos2: cekaj da vidam dali ke tropne uste nekoj nesto pa ke ti kazam![]()
![]()
![]()
Abe znam kakvo ke e sega vo Kavadarci ke dojdam i ke si sedam samo....:pos2:
Konecno dali ke dojdam 100% ke vi kazam vo vtornik.:helou:Taka nema nikoj da te primete deka si od Strumica...Barem si razbran daa
Konecno dali ke dojdam 100% ke vi kazam vo vtornik.:helou:
si pravis filmovi koj ke go znae dali e od srNema da dojdes.Prijatelce si mi i te sovetuvam da ne ides:smir:
si pravis filmovi koj ke go znae dali e od sr
pa i jas toa go vikamЧера до мене седеше еден од кавадарци па кој му кажа нешто кога Фени ке даде кош се гледаше дека се радува ама не покажува како да е дома и си плуска и за двете и за Фени и за Струмица па никој ниш не му кажа.
Значи ако си седеш мирен кој ке ти каже нешто? НИКОЈ
Чера до мене седеше еден од кавадарци па кој му кажа нешто кога Фени ке даде кош се гледаше дека се радува ама не покажува како да е дома и си плуска и за двете и за Фени и за Струмица па никој ниш не му кажа.
Значи ако си седеш мирен кој ке ти каже нешто? НИКОЈ
Абе ако скока некој струмичанец под мене не одговарам за последиците, обично сум мирен ама ако ми го пукнат филмот :jaj:....
Инаку неам ништо против да идат струмиучани ама да не скакат ногу, и Христов немој да мислиш ако си 13 години дека никој нема да те испегла, кај нас тиа на твоја возраст најдиви се, му врие крвта сеа![]()
Леле леле ако здиват Тексас Џуниорс лоша е работата, не помага ни обезбедување![]()