Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
si pravis filmovi koj ke go znae dali e od sr

Чера до мене седеше еден од кавадарци па кој му кажа нешто кога Фени ке даде кош се гледаше дека се радува ама не покажува како да е дома и си плуска и за двете и за Фени и за Струмица па никој ниш не му кажа.
Значи ако си седеш мирен кој ке ти каже нешто? НИКОЈ

Абе ако скока некој струмичанец под мене не одговарам за последиците, обично сум мирен ама ако ми го пукнат филмот :jaj:....
Инаку неам ништо против да идат струмиучани ама да не скакат ногу, и Христов немој да мислиш ако си 13 години дека никој нема да те испегла, кај нас тиа на твоја возраст најдиви се, му врие крвта сеа :pos:

Чера до мене седеше еден од кавадарци па кој му кажа нешто кога Фени ке даде кош се гледаше дека се радува ама не покажува како да е дома и си плуска и за двете и за Фени и за Струмица па никој ниш не му кажа.
pa i jas toa go vikam

Aбе нека дојде ќе а виде Есмералда у пижами тогаш дури:pos::pos::pos::pos::pos::pos: зборам за на Рафо циганот жена му :pos::pos::pos:

Абе ако скока некој струмичанец под мене не одговарам за последиците, обично сум мирен ама ако ми го пукнат филмот :jaj:....
Инаку неам ништо против да идат струмиучани ама да не скакат ногу, и Христов немој да мислиш ако си 13 години дека никој нема да те испегла, кај нас тиа на твоја возраст најдиви се, му врие крвта сеа :pos:

Ќе му го пуштам подмладокот од Тексас па нека се снаоѓа:pos::pos::pos::pos::pos: се драпам бе.:pos::pos:

Леле леле ако здиват Тексас Џуниорс лоша е работата, не помага ни обезбедување :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom