Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Браво и за Лозарите, ја уште од кога реков дека ќе се управат они само време му треба да се синхронизират, само ако може малку повеќе народ да се собират за да бидат погласни. :helou:

Браво и за Лозарите, ја уште од кога реков дека ќе се управат они само време му треба да се синхронизират, само ако може малку повеќе народ да се собират за да бидат погласни. :helou:

Тука си во право ама кај нас ногу народот е за ќотек само во најбитните утакмици се собираат ајле народ а за другите ги нема нигде тие се само едно 50 души што се константни стално а за тоа дека се управија се управија глеаш колку нови песни има додуша се препеани ама важно имаат свои песни.:salut:

fl
ali me nerviras vaka sea.......pa daj idi ti so nas ako sakas da bideme poveke i vie drugite sto vikate

fl
ali me nerviras vaka sea.......pa daj idi ti so nas ako sakas da bideme poveke i vie drugite sto vikate

И ние се справуваме со истото, добри сте само треба поголема бројност. Па ако треба поголема бројност дојди со нас.

Тука си во право ама кај нас ногу народот е за ќотек само во најбитните утакмици се собираат ајле народ а за другите ги нема нигде тие се само едно 50 души што се константни стално а за тоа дека се управија се управија глеаш колку нови песни има додуша се препеани ама важно имаат свои песни.:salut:
se lazis.........tocno deka imame plagijat pesni ali tie pesni site gi imat prepeano........ali imame 5-6 nasi vo venite,lozova,ovie dvete novi sea sto gi izmislivme,onaa moze a znaete ooo ooo oo posle pa lalalalaallalalaalla(bi trebalo da a imate slusnato ako idete na salata),malo plagijat4e e o sudija veruvaj mi... i sveto majmune plagijat i taa e od zeko lopove ali skros e izmeneta

И ние се справуваме со истото, добри сте само треба поголема бројност. Па ако треба поголема бројност дојди со нас.
epa i mene toa me nervira u pm
jas ne znam kako od 40000 grad edvaj se sobirame 50 dusi bi trebelo da ima barem 200 dusi ali toa e

Тоа е најголема болка засите помали групи за разлика од Чкембари,Комити кај нас неможе народот да се помире со фактот еј гледај ги сега одат се дерат за џабе.Ова стварно не го разбирам јас лично одам ама не редовно пошто неможам на секоја утакмица да присуствувам а кога можам редовно одам со Лозарите и тоа ми претставува чест тоа го правиме пред се за градот и за клубот не за некој си поединци.:salut:

epa i mene toa me nervira u pm
jas ne znam kako od 40000 grad edvaj se sobirame 50 dusi bi trebelo da ima barem 200 dusi ali toa e
Абе неќат ни кошарка да гледат некој не па да одат у навивачката група и викам на другарите ајде да одеме на кошарка не досадно е.. не ми се оди.. а не пак да одат со ајдуците да навиват :tapp:

Тоа е најголема болка засите помали групи за разлика од Чкембари,Комити кај нас неможе народот да се помире со фактот еј гледај ги сега одат се дерат за џабе.Ова стварно не го разбирам јас лично одам ама не редовно пошто неможам на секоја утакмица да присуствувам а кога можам редовно одам со Лозарите и тоа ми претставува чест тоа го правиме пред се за градот и за клубот не за некој си поединци.:salut:

За жал таква е состојбата во Македонија, Ајдуци најмногу се имат зберено до сега кога игравме во Европа со Цедевита и Ростов околу 300, и во финалето на купот околу 180-190. За такви мали групи како Лозари, Ајдуци, Рибари итн да има барем по 300 луѓе што ќе се редовни на утакмиците.
А незнам баш и комити и чкембари што толко се прават, кога и они стандард имат по 300-400 луѓе на утакмица, освен на дерби натпревари кога се збират повеќе, а плус тоа они се и водечките два града по население во Македонија.

За жал таква е состојбата во Македонија, Ајдуци најмногу се имат зберено до сега кога игравме во Европа со Цедевита и Ростов околу 300, и во финалето на купот околу 180-190. За такви мали групи како Лозари, Ајдуци, Рибари итн да има барем по 300 луѓе што ќе се редовни на утакмиците.
А незнам баш и комити и чкембари што толко се прават, кога и они стандард имат по 300-400 луѓе на утакмица, освен на дерби натпревари кога се збират повеќе, а плус тоа они се и водечките два града по население во Македонија.
abe da imame barem po 300 ke bideme zverovi.......ali me nervira ova vaka sea nekoj so vika da se sobiraat ova ona toa e isto kako na humanitarna akcija da otides i da drzis govor da vikas luge davajte pari greota se a ti da ne dades a da imas(jbg malce glup primer ali pak u taa smisla e)

За вчера - бев таму, го гледав натпреварот, не изигравте лошо.
Ама, од друга страна не бевте ни сјајни:) Работнички (на мое жалење) беа за нигде, толку нетимска игра немам одамна видено, тој Немања како и да се презиваше утна 5 слободни, сакав да го гаѓам со нешто:) Да беа они подобри ќе беше и позабавна утакмицата и потешко да победите. Добро е, бар над 65 кренаа, јас мислев нема да одат даље:)
Сеа, за навивачите - АХАХА:) Закон бевте, „челава пичко“, „Господ не сака“, „Че ве ебеме“, „И че славиме и че пиеме“ и „Фени ееееее“ си пеев цела вечер:) Втор навивачки лајт момент на вечерта ми беа црните цвикери кои ги носеа неколкумина и рамбо траките уште неколкумина! РОФЛМАО:)
И да, маици бе дечки! Или пак стегнете се да видам мускулче некое!!!:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom