Фан Клуб : Фени Индустри

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
hehe nemate pojma feniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ej daj bez provokacii i od leci si kompleksi na drugo mesto
btw site znaeme deka feni ima najdobar sostav,najdobar bese vo regularniot del,ve tepavme 4 pati pa taka da nema potreba da se zboruva poveke za feni toa sto ne mu odese protiv fersped ne mu odese pa rajkovic bi trebalo da smisle nesto za vo skopje
ne provociram nego gi iskazuvam faktite:smir:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
ej daj bez provokacii i od leci si kompleksi na drugo mesto
btw site znaeme deka feni ima najdobar sostav,najdobar bese vo regularniot del,ve tepavme 4 pati pa taka da nema potreba da se zboruva poveke za feni toa sto ne mu odese protiv fersped ne mu odese pa rajkovic bi trebalo da smisle nesto za vo skopje
ne provociram nego gi iskazuvam faktite:smir:
Има состав нема срце.
Ги молам сите фанови на Работнички да не се однеусваат како овој горе.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
sekako deka ke odime ponatamu tamu ke gi rasturime so 20 kosa razlika
btw cestito pobeda
Фала фала нека ни се множат, и на вас нека ви се множат поразите!Не биди толку сигурен дека ќе ги растурите таму,исто така беше сигурен дека ќе ги растурете во Кавадарци па изгубивте то е то! СТРУМИЦА ШАМПИОН!

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Фала фала нека ни се множат, и на вас нека ви се множат поразите!Не биди толку сигурен дека ќе ги растурите таму,исто така беше сигурен дека ќе ги растурете во Кавадарци па изгубивте то е то! СТРУМИЦА ШАМПИОН!
neli mislis deka otvaras prosta tema na razgovor:smir:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ништо нема што да се каже посебно Фершпед си заслужи и си победи без никакви забелешки,самите сме си криви а најголема кривица му ја препишувам на Емил Рајковиќ просто се загуби човекот кога требаше да го поведе натпреваот кон крајот.Шутот за тројка му беше голема грешка секогаш неможеме да се влечеме така на крајот со една помочана тројка ако не се консолидираат овие денови малку со ваква игра тешко ќе одиме во финале.Ич не ми се јасни некња со Лукоил изиграле феноменално а сега неможат да победат еден просечен Работнички зборам за оваа сезона да не победе еден Бојан Трајковски кој е килав како магарешко јајце ама ај како и да е во сабота ќе тепаме во Скопје ни одговара нивниот терен имаме 3/3 победи мислам па да се надеваме на победа иако се игра до 5 добиени.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Losa igra na kosarkarite na Feni.Samardziev kako i sekogas a tropa topkata i nis.On e plej i treba da vleva da ima probivnost.Gurov promasi 4-5 slobodni.Site go forsiraa sutot za tri a ne im odese.Se molevme Simic da promasi slobodno pa koga on promasi Gurov izbrza so sut za tri a mosese sigurno da se odi na dva i da ima prodolzenija.Imase vreme i da se izgradi pozicija za nekoj podobar suter od nego.Ali toa e toa odime nataki i se nadevam do Sabota ke se sredime pa ke ja promenime igrata.Ako uspeeme jas sum siguren deka ke pobedime...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Колку пати досега спомнав дека огромен дел од играта на Фени се заснова на шут за три? И што кога батко ми Прековиќ или другите не погодуваат? Видовте вечерва...
Епа дечки...тоа е тоа...така е...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Колку пати досега спомнав дека огромен дел од играта на Фени се заснова на шут за три? И што кога батко ми Прековиќ или другите не погодуваат? Видовте вечерва...
Епа дечки...тоа е тоа...така е...
Ne.Pucavme za tri i ne vlevaa.Ali ako imase Feni podobar reket pak ke pobedevme.Ednostavno i Kol i Gocevski se izgubija vo reketot.Nedostigaa skokovite i poenite na Donald Kol

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Ne.Pucavme za tri i ne vlevaa.Ali ako imase Feni podobar reket pak ke pobedevme.Ednostavno i Kol i Gocevski se izgubija vo reketot.Nedostigaa skokovite i poenite na Donald Kol
Е па не може човекот да игра константо добро цела сезона,јасно беше дека не само он и цела екипа ќе има падови:smir:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Е пуцавте и не влеваа...толку му сече на тренерот ви кој цела сезона игра иста игра. Значи, прочитан е Рајковиќ како селски буквар, и тоа од мене, обичен љубител на кошарката, а да не зборуваме како тоа го увидел неговиот противник Марин, кој за него е Фил Џексон.
Кол беше чуван одлично. Во рекетот (т.е. и во двата) доминираше Симиќ.
Не бива цела сезона да се влечете на шут од 8-9 метра.

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Е пуцавте и не влеваа...толку му сече на тренерот ви кој цела сезона игра иста игра. Значи, прочитан е Рајковиќ како селски буквар, и тоа од мене, обичен љубител на кошарката, а да не зборуваме како тоа го увидел неговиот противник Марин, кој за него е Фил Џексон.
Кол беше чуван одлично. Во рекетот (т.е. и во двата) доминираше Симиќ.
Не бива цела сезона да се влечете на шут од 8-9 метра.
Пред да го видам постот сакав речиси истото да го пишам.Добра одбрана на Работнички под кошевите и добро беа чувани особено Кол.Реализацијата на натпреварот слаба.И двете екипи сакаа со три , особено Работнички во првото полувреме каде играше и далеку послабо додека Фени делуваа помалку и изгубено во втирата и третата четвртина.

Според мене пресудна беше втората каде имаше скор од 14-26 за Работнички.И на крај да кажам да не ви беше Џуров во одбрана натпреварот ќе беше далеку поизвесно

Емил Рајковиќ:Изгубен!!!!Помалку и под притисок од значењето на натпреварот и важноста па правеше глупави измени.
Марин:Конечно при крајот на сезоната ја најде тактиката.Тренерски го згази Рајковиќ мора да се признае и го надмурди особено неколку пати со триаголниците и влегувањата на Зивчевиќ кој е во добра форма.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ах бе Фени,а колку беше резултатот на полувреме?:)

Член од
26 март 2008
Мислења
81
Поени од реакции
1
Abe ima us za igraenje ce vidime koj ce ode ponatamu.So napravi Strumica so MZT

Kajgana Shop

На врв Bottom