- Член од
- 3 март 2008
- Мислења
- 1.131
- Поени од реакции
- 68
Опиум кажи како си поминавме минатиот патda najverojatno
Опиум кажи како си поминавме минатиот патda najverojatno
Понекогаш е мал а понекогаш е поголем и од Струмица кога како ви одговараMоре ти писмен ли си даа кај реков дека сега ќе дојде Гечевски туку викам да одиграа една до две сезона кога ќе се опростува од кошарка.
Не ти го познаваш можеби на гости ти дошол вчера не ми го кажувај ти мене Тошо Гечевски мал е градот кај нас сите се познаваме јас лично можеби не го познавам ама на мој другар му е чичко и по муабетот што го имам слушнато од Тоше од него нема поголем локал патриот.:salut:
e kako si pominavme?Опиум кажи како си поминавме минатиот пат
a strumica kolku luge ima?Понекогаш е мал а понекогаш е поголем и од Струмица кога како ви одговара
Биди 100000% сигурен дека има повеќе од Кавадарци :.!.: и доста оф топик..a strumica kolku luge ima?
Strumica samo gradot ima 45 000 , no strumica ima mnogu sela 77 mislam deka se i so se sela ima 91 000.a strumica kolku luge ima?
ne rekov deka nema samo prasav:smir:Биди 100000% сигурен дека има повеќе од Кавадарци :.!.: и доста оф топик..
Опиум кажи како си поминавме минатиот пат
e kako si pominavme?
ХахахахахOстај...:icon_bigg Таман ни се излуфтира салата сеа пак.
Ако беше со нас (ние 7-8 души што бевме на таа утакмица..) ќе знаеше.
bace konstantno gi sledam tvoite postovi i koga kako ke ti prdne...koga ti odgovara se pretstavuvas kako c.p.b,koga ne kako romanticar aj ednas odluci se!!!Опиум кажи како си поминавме минатиот пат
Oстај...:icon_bigg Таман ни се излуфтира салата сеа пак.
Ако беше со нас (ние 7-8 души што бевме на таа утакмица..) ќе знаеше.
Mislis na stalata?Pa zar vie od c.p.b imate vlezeno vnatre ovaa godina pa da mirisnite?Ili od sto furi od sekaden pa areata izlegla nadvor?
ami family za malku ce a propadnea tribinata kaj so se gostinskite navivaci