Каква врска има тоа? Ке си навиваме и двете групи само ке нема никакви навреди контрења и слично.... како што беше во Битола.Еј ај имам едно прашање, се мислев вчера да го поставам, ама ај викам да почекаах до пред финалето:
Лозари, што ќе се случеше ако поминеше Пелистер во Финале, во полуфинале навивавте заедно, а во финале едни против други, малку не ми штима, ај размислете, ама ај најважно Струмица е во финале наместо Пелистер.
Денес е во 20:30.Od kolku saat e be finaleto i dali e denes/
Точно така Фк.ТИкбеш повеќе не постое освен младинските категории а навивачка група да наива за Тиквеш нема ми се чине од 1998 година кога тогашното раководство ја продаде клучната односно последната утакмица на која Тиквеш му требаше само бод за да остане во прва лига и од тогаш па се до пред 5 месеци навивачка група од Кавадарци не стапна на стадионот инаку оваа е тема за кошарка малку избегавме ама ај да ти објаснам пошто гледам не си упатен у работите добро..Abe za koj ste vo fudbal. Vaseno zname sekogas stoi do ckembarskoto(bitola i kavadarci, kombinacija x-0), pa zar ne bevte za Tikves. Ou ustvari veke ne postojat:pos2:
Абе што да праам човекот праша па јас му појаснив а и имам напишано дека сме оф топик ама ајде таа што да се праве кога веќе форумот стана средство и за разменување на рецепти инаку за сутлијаш незнам ај да ја прашам баба ми па ќе ти пишам:pos2::pos2::pos2::pos2:мала шала знаешшTogether бре..а да ни напишеш и по едно рецептче за сутлијаш..Ова е подфорум за Кошарка..алооо..Без глупи офтопици...