Фан Клуб : Фени Индустри

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Pojma nemas sto zboris ne da zemime edno zname moze da ve kupime vas nie imama tapani od po 1000 evra a ne za znaminja da nemame ali za toa sto ni go zemavte transparentot skapo ce platite vo KAVADARCI.
Ne sme naj jaka navivacka grupa ali od ajduci sme pojaki toa neka vi e jasno a za kupot ce se vide se i ce vidat i drugite navivacki grupi i oni samite ce kazat :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Лелелее заборавиф да имате тапани од 1000 евра (Свадбарски) хаха и не ви значи еден транспарент ... ке си купите др... лесна е за вас. ..:pos2::pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
marcus:
Правилата на форумот се јасни: навредите и провокации спрема членови на форумот се казнуваат со перманентен бан како што беше и за некои други членови... Барем ти така изјави..
Потполно се согласувам и не бранам никого,ни пак сакам да ме бранат,правилата важат за сите подеднакво!:toe:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Лелелее заборавиф да имате тапани од 1000 евра (Свадбарски) хаха и не ви значи еден транспарент ... ке си купите др... лесна е за вас. ..:pos2::pos2:
За тие што се навивачи ама прави многу значи а за некои не разбираш ако веруваш неможам да се помирам со тоа и не сум спан ни едни 1 саат време од синоќа многу сум гневен веруј ми и незнам како успевам да се одржам мирен точно е транспарент значи многу тоа ти е исто како да ти ја украле главата но сепак ќе има време за одмазда и тоа многу слатка..

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
оти навреди ... овој сега што вреѓаше ма МЗТ форумот ??? ... И плус тоа не е моето навреда само ви кажувам дека за вас не вреди транспарент ... бидејки вие викате сте го имале нашиот план за крадење на транспарент ...

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
оти навреди ... овој сега што вреѓаше ма МЗТ форумот ??? ... И плус тоа не е моето навреда само ви кажувам дека за вас не вреди транспарент ... бидејки вие викате сте го имале нашиот план за крадење на транспарент ...
Тебе ич да не те боле увцето ние што правиме гледај си затебе таму и терај си патот а не да продаваш ум.. А за на МЗт форумот што па ти најде да кажиш да не си Скопјанец случајно па бранеш туѓи интереси.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Мислам дека крајно време е да престанете.:smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Bez karenje veke kazete nesto za kosarkata!

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
хаха..јасно ни е добро! како ке кажеш ти така ке биде!

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Не се брзајте има време.ВО Плеј офф секогаш знае да биде зафркнато.Единствена предност која ја имаат водечките екипи е почетните 1-0 кои ке ги имате со екипата која ке играте.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Абе они уште од сега ја гледат иднината ама ај...

Член од
3 март 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
druze strumica nema sansi.
a vi ajducite kaa ke dojdite toa ke bide praznik za site nas
imame nes nedovrseno neli
?

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Добро ајде нека струмица нема шанси вие имате. нека биде празник кога ке дојдат ајдуците ама за нас беше вчера празник хаха... знамето добро се распрачи и ти се молам престани со тоа што ке биде во кавадарци пишувај нешто за кошарка!

Kajgana Shop

На врв Bottom