Фан Клуб : Фени Индустри

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Па што оти е?И таму губи...:toe:
Хехе добро чим мислиш така му го зеде на Јоцо местото во репрезентацијата отиде во Струмица т.е кај вас ама човекот поради недоразбирања како шти изјави во весниците со одредени луќе во клубот и сам си замина од Струмица односно не му удрија клоца и тогаш од што немаше каде Јоцо дојде кај вас ако бил добар ќе одел во странство што не успеал да го направи во неговата долгогодишна кариера па сега зклучи ти кој е подобар..Сам одличи.

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
ЛЕЛЕЛЕ ... и што ако е у репрезентацијата на Македонија ... ја скапал ламбата ... а што велиш сам си отиде ??? нај нормално голем кикс ...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Хехе добро чим мислиш така му го зеде на Јоцо местото во репрезентацијата отиде во Струмица т.е кај вас ама човекот поради недоразбирања како шти изјави во весниците со одредени луќе во клубот и сам си замина од Струмица односно не му удрија клоца и тогаш од што немаше каде Јоцо дојде кај вас ако бил добар ќе одел во странство што не успеал да го направи во неговата долгогодишна кариера па сега зклучи ти кој е подобар..Сам одличи.
Па сега нема да направи ништо таму,и од тама ке си оди...Абе ајде доста за Јоцо,незнам дали е подобар од Арсич ама од Емил е тоа е 100%...:vozbud: :vozbud:

Член од
2 март 2008
Мислења
90
Поени од реакции
0
5 март (среда)

ФЕНИ ИНДУСТРИ - КАРПОШ СОКОЛИ 2000 (Кавадарци, сала “Јасмин“ - 19.00 часот),
Судии: Зоран Митровски, Игор Младеновски, Цветко Арсов
Делегат: Среќко Хорват.
Ce bide ova golemo derbi so dosta neizvesnost ali sepak na krajot bi trebalo da tepame so edno 60-70 poeni razlika:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
3 март 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
feni e sampion i toa e fakt a site drugi mozat samo da placat ,- koj gube ima pravo da place

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
feni e sampion i toa e fakt a site drugi mozat samo da placat ,- koj gube ima pravo da place
Ај добро ни дојде на нашиот сакан форум и нека ти е со среќа со луѓе што те опкружуваат околу тебе вклучувајќи ме и мене:pos2::pos2::pos2:..

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Во право си за тоа кој губе има право да плачи како вчера вие што плачевте така ке плачете и на крајот од купот т.е. на 16 ...:helou::wink:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Во право си за тоа кој губе има право да плачи како вчера вие што плачевте така ке плачете и на крајот од купот т.е. на 16 ...:helou::wink:
Море треба да ти нацртат или пак нема да разбериш купот се одржува на 12,13,14,15 е финалето што не е јасно даа а немој да бидеш многу уверен во тоа претходните два пораза што ги ви нанесовме брзо ги забораваш или сега победивте еднаш и станавте главни.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Абе три пати ти кажав финалето на купот е на 15, и имавме 12 победи по ред па редно е и да изгубиме некогаш. Не ми падна толку мака што изгубиме зошто се боревме до последен момент, до крајот беше неизвесно...

Член од
2 март 2008
Мислења
90
Поени од реакции
0
Ce dojde kupot nema da znaat od kaj mu fure i pole ce si recat so misleme a so ispadna:pos2: :pos2: :pos2:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
да ти кажам нешш нели на 16 се срекаваме на форумот ??? и плус тоа доста ви е 2 да не тепате доста ви попуштавме ... Струмица губи најмногу 2 од исти тим ... По 3 пат тешко ... :baeh: :helou:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
да ти кажам нешш нели на 16 се срекаваме на форумот ??? и плус тоа доста ви е 2 да не тепате доста ви попуштавме ... Струмица губи најмногу 2 од исти тим ... По 3 пат тешко ... :baeh: :helou:
А ние можеме да изгубиме само еднаш од ист тим. Два пати јоооооооооок

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
11 победи по ред имаше Фени а вие имате 5 во серија и се качивте на главата кизнај што сте направил како Бостон да сте го победиле и мислете дека сета ви е јасна ама тааа ка шо викат старите ти го крстиш оно прде и ај биди паметен а за тоа кој е најдобар кажува табелата и точка за оваа дискусија.

Член од
2 март 2008
Мислења
90
Поени од реакции
0
[Pojma nemas sto zboris ne da zemime edno zname moze da ve kupime vas nie imama tapani od po 1000 evra a ne za znaminja da nemame ali za toa sto ni go zemavte transparentot skapo ce platite vo KAVADARCI.
Ne sme naj jaka navivacka grupa ali od ajduci sme pojaki toa neka vi e jasno a za kupot ce se vide se i ce vidat i drugite navivacki grupi i oni samite ce kazat :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom