Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
А бе уште ли некој сумња дека ФЕНИ нема да биде шампион!???????:pos2::pos2::pos2:
Да ве посетам на последната со Струмица.....:smir:

Pobedivte ednas i mislite deka ke ja osvoite titulata haha.Greska si aerodromko(a i Rabotnicki nisto ne pravi ovaa sezona veruvaj mi)Ako ni izbega na nas veruvajte titulata ke otide vo Kavadarci...

Кој збори за Мзт бе...

О леле кога ќе се научите да не се мешате кога не сте во тек...:pipi:

Pobedivte ednas i mislite deka ke ja osvoite titulata haha.Greska si aerodromko(a i Rabotnicki nisto ne pravi ovaa sezona veruvaj mi)Ako ni izbega na nas veruvajte titulata ke otide vo Kavadarci...

Работнички изгледа ќе права тим од полусезона. По се изгледа точно ке излезе тава со Лукоил, ама за МЗТ тешко титула. Ако отиде титулата во Скопје оваа сезона, ке оди во Работнички.:smir:

Ама пак ке кажам, уште ништо не се знае.
Главни фаворити за титула се Струмица, Фени, и Работнички. Еден од тие три клуба ке освои.

Работнички изгледа ќе права тим од полусезона. По се изгледа точно ке излезе тава со Лукоил, ама за МЗТ тешко титула. Ако отиде титулата во Скопје оваа сезона, ке оди во Работнички.:smir:

Ама пак ке кажам, уште ништо не се знае.
Главни фаворити за титула се Струмица, Фени, и Работнички. Еден од тие три клуба ке освои.

Види од што на што свртија еј...

Е баш ќе ми биде мило на Мзт да му тргне сега со Лазовски..

Најголем претендент за титулата...ФЕНИ ИНДРУСТИ барем според мене...:pipi:

nemojte da mislite deka mzt ke bide so ovoj tim od polusezona , baska ja ne rekov za mzt ima i drugi skopski klubovi

се знае кој е фаворит од скопските клубови...хаха

а баш се радувам што оваа сезона ке биде до крај неизвесна...:vozbud: :vozbud:
има повеке клубови кои се кандидати за титулата...

Kako zavrsi Feni so Vardar denes ako znae nekoj ?

Feni Industri - Vardar Osiguruvanje 74-73 (18-26; 27-10; 15-20; 14-17) Se gledame vo sabota vo Aerodrom

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom