Billa Bong
I love Basketball
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 6.590
- Поени од реакции
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pobedivte ednas i mislite deka ke ja osvoite titulata haha.Greska si aerodromko(a i Rabotnicki nisto ne pravi ovaa sezona veruvaj mi)Ako ni izbega na nas veruvajte titulata ke otide vo Kavadarci...da ne bide skoro ?????
Pobedivte ednas i mislite deka ke ja osvoite titulata haha.Greska si aerodromko(a i Rabotnicki nisto ne pravi ovaa sezona veruvaj mi)Ako ni izbega na nas veruvajte titulata ke otide vo Kavadarci...
Pobedivte ednas i mislite deka ke ja osvoite titulata haha.Greska si aerodromko(a i Rabotnicki nisto ne pravi ovaa sezona veruvaj mi)Ako ni izbega na nas veruvajte titulata ke otide vo Kavadarci...
Работнички изгледа ќе права тим од полусезона. По се изгледа точно ке излезе тава со Лукоил, ама за МЗТ тешко титула. Ако отиде титулата во Скопје оваа сезона, ке оди во Работнички.:smir:
Ама пак ке кажам, уште ништо не се знае.
Главни фаворити за титула се Струмица, Фени, и Работнички. Еден од тие три клуба ке освои.
А бе уште ли некој сумња дека ФЕНИ нема да биде шампион!???????:pos2::pos2::pos2:
Да ве посетам на последната со Струмица.....:smir: