Македонска Лига-2007/2008

Статус
Затворена за нови мислења.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Решив да отворам нова тема, за оваа сезона, да не биде све пренатрупано на старата тема. Почнува утре сезоната па ај нека ни е со среќа, посебно нас напатените навивачи на Мзт Скопје.

Во прилог, сакав да пратам слика од насловната страна на дневниот весник вест, со која се поздравени навивачите на најтрофејниот клуб Работникчи, и многу добро опишани. Сето тоа може да се најде на следниов линк: http://radical.blog.com.mk/node/111573

Нека не победи оваа сезона најдобриот, нека победи МЗТ :)

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Решив да отворам нова тема, за оваа сезона, да не биде све пренатрупано на старата тема. Почнува утре сезоната па ај нека ни е со среќа, посебно нас напатените навивачи на Мзт Скопје.

Во прилог, сакав да пратам слика од насловната страна на дневниот весник вест, со која се поздравени навивачите на најтрофејниот клуб Работникчи, и многу добро опишани. Сето тоа може да се најде на следниов линк: http://radical.blog.com.mk/node/111573

ja samo pozdrav za stranata :)

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
he he he he he he prvo pa musko jebi ga toa ti ali u sekoj slucaj crveno bela e krvta moja koj svati ok koj ne toa ti e.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Радикал ке ја оставам темата....иако има друга..

Ајде утре со сите сили во градското дерби Карпош-Вардар...:pos:...

Поточно Мзт-Работнички...нека победи подобриот...по можност МЗТ!

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Само добра кошарка да има...другото се е лесно ,а за сите парк бојс они од дамна се пе*ери...

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3

Хаха што им направиле хахаха. И јас од сега ќе станам редовен читател на Вечер. Инаку добро кажа нека не победува најдобриот, нека победи МЗТ !

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
абе резултати знае некој од денес?
STRUMICA 77 - 72 AMAK .SP

,MNOGU SLABA IGRA NA STRUMICANI KOI VO CELIOT NATPREVAR NEMOZEA DA SE PRONAJDAT SEBESI. SUTIRAAA OD KAJ KE NAJDAT BIDEJKI GO POTCENIJA PROTIVNIKOT I STRUMICANI NEMAAA KAZI RECI NI EDNA UBAVA IZRABOTENA AKCIJA. STRUMICA POBEDI BLAGODARENIE NA ODLICNATA IGRA NA DIMCE TASOVSKI ODNOSNO PRECIZNIOT SUT ZA 3. NAJSLAB ZA MENE NA NATPREVAROT BESE TIMCE BOGOEV KOJ POSTIGNA MISLAM SAMO 2 POENI , TOJ TREBASE KAKO PLEJMEJKER
DA JA ORGANIZIRA IGRATA NA STRUMICANI NO 20 SEKUNDI SAMO JA MACESE TOPKATA ODNOSO SUKASE I POSLE NEMASE VREME DA SE DADE KOS A ISTO TAKA NEMASE NI EDEN VLEZ KON KOSOT BLAGODARENIE NA 2 CATA BLIZNACI KOI IGRAT VO AMAK NE IM GI ZNAM PREZIMINJATA NO DECKIVE SI JA ZAVRSIJA RABOTATA I NE MU DADOA NA BOGOEV DA PRETNE. A I DA NAPOMENAM MNOGU SME SLABI NA CENTARSKATA POZICIJA NEMASE COVEK KOJ MOZESE DA SE BORI POD KOSOT ZATOA SE SE SUTIRASE OD DALECINA.:helou:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ма гонете го ова Космофон лига од насловот, како да ви плаќа да го пишувате. Нека си стои Македонска кошарка 07/08

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
старт на КК СТРУМИЦА со два бода, ајде сега сите погледи се вперени во натпреварот МЗТ-РАБОТНИЧКИ да видиме што ќе прикажат играчите ама и навивачите, а посебно фемили-утре сите ќе ве гледаме и се надевам на фер коментари после натпреварот

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
старт на КК СТРУМИЦА со два бода, ајде сега сите погледи се вперени во натпреварот МЗТ-РАБОТНИЧКИ да видиме што ќе прикажат играчите ама и навивачите, а посебно фемили-утре сите ќе ве гледаме и се надевам на фер коментари после натпреварот
eeee bas ke bide utre interesno glejte i da vidite koj ke ima bolje rekviziti bolje igra i na kraj se znae pobeda

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.908
eeee bas ke bide utre interesno glejte i da vidite koj ke ima bolje rekviziti bolje igra i na kraj se znae pobeda
Значи ке дојдете а:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor:
лееелееее Лавови,Романтичари,Ултра Карпош Бојс,Сити Парк,Бојс,и уште којзнае какви ли не Бојс ке соберат утре:bilokojzbot::bilokojzbot: ајде да видиме дали ке биде луѓе од вас или уште ке си останете бојс

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom