Bunny Hop и Matrix Jump на Counter Strike 1.6

Член од
11 април 2008
Мислења
70
Поени од реакции
0
eve neso bony hop od mene :) pozzz

mapata kz_megabhop prefekt sum ja pominal imam i demoto ama mi merzi da gi napram za youtube
vcera mi dade mapata zornoto za 1 den ja pominaf LoooL

Перфект го правиш бхоп...немам зборови:smir:

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
KGB Незнам чит и такви глупости но едно знам дека исто како и кај некој друг незнам кој беше sv_gravity не ти е default 800...помалце е тоа го приметив кај една голема дупка кога ја скокна таму треба у вис 2 пати бхоп т.е матрикс џамп правилен за да го скокнеш тоа а ти не го можеш тоа...

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
Kagebe . . ja mislam deka so cheat go pravis bhopot . . btw i jas imam cheat za bhop drzi space i rokas . poz
KGB Незнам чит и такви глупости но едно знам дека исто како и кај некој друг незнам кој беше sv_gravity не ти е default 800...помалце е тоа го приметив кај една голема дупка кога ја скокна таму треба у вис 2 пати бхоп т.е матрикс џамп правилен за да го скокнеш тоа а ти не го можеш тоа...
HHAHAHAHA ne znam so da vi kazam toa e vaseto mislenje :pos2: :pos2:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Свака част КаГеБе,одлично направено:)

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Снимав демо за бани хоп али не ми е јасно на некој места паѓам како може тој дел кај што паѓам да го скратам некоја програма.

Член од
11 мај 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ja umeam da praam bunnyhop , strafejump , longjump , balarinajump , matrixjump , slayjump

i za toni: retko se koristi na turnirite

off .. Pa celo vreme go praat more tonislave ::D:D Idi gledaj na HLTV nekoj od ovie Nip , NoA , PGStrategy da vidis so skokovi praat.. Glaata da ti se izvrti :D:D

abe mozes da me naucis longjump balarinajump i slayjump gi znam bunnyjump strafejump i martix.Mislam ako mozes ke napravam server da mi pokazes:helou::helou:

I

Ivan_FBI

Гостин
Браво кагебе, стварно немам зборови... :)

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Еј, може ли некој да ми даде некој линк да далондирам стази за бани хоп?!
ХЕЛП!!!

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Jack дај линк од кај да го слегнам тоа :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
@ Tr()LL*W@rL()rD
www.fpsbanana.com , па одиш игра ЦС 1.6 , па мапи , па има категорија Bhop maps , И има 20тина мапи...
:helou:

@ Famous Last W
па го има во секој компјутер бе торко:pos:
Оди во search и пиши WindowsMovieMaker или директно вo MyComputer/C/ProgramFiles/WindowsMovieMaker
:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom