Охрид

F

FuckYouAll

Гостин
Еј терминов ако е сред недела гледајте приквечер да е. Јас мождам да земам уште еден двајца, за играње.

Нека не е за викенд зш на плажа поубо е :)
Споро ојт некако работава, сите сакет да идат да гледет а на никој не му се игра. :pos:
Мрзи :)

F

FuckYouAll

Гостин
Ај размислите и за мојава идеја ... на ноќно да се собериме ак идате.:smir:
А за фудбалов ак можам ќе дојдам да ве глеам и ќе присоберам некој ак ми идет.
Вие соберете се а јас ќе дојдам да ве гледам и да навивам:pos:,не за друго,ладно е навечер.:)

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Вие соберете се а јас ќе дојдам да ве гледам и да навивам:pos:,не за друго,ладно е навечер.:)
:pos2::pos2: аман бе! Ќе ти кажам вечер ко ќе се вратам баш дали ќе е ладно.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Една собиранка да напрајме негде(навечер) и таму да се договориме за фудбалот ,пошо вака не ојт работава :)

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Една собиранка да напрајме негде(навечер) и таму да се договориме за фудбалот ,пошо вака не ојт работава :)
мојме успат и некое пиво да испијаме :cug:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Дај охригјани посоветувајте некоја добра локација,некое ресторанче (освем Рибниот кој е испробано добар) каде прават добра храна со прифатливи цени??

И дали знајте место кај шо служат варено вино ,освем кај билјанини тој шо е ресторанот?

Член од
1 мај 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
Значи во Охрид бев овоа година едно 5/6 дена си помиван ОК до некаде.
Бев на пол ван дајк со другари , добро беше на него .. потоа мислам алоо Бјело Дугме и Рибља Чорба најдобрите екс ју рок групи во исто време и на растојание од 50 метри. :tapp: .. имаше и добра тепачка бај д веј ..
Потоа мислам дека беше последен ден бевме на кафе. Значи 3/4 другари и другарки веке седеа а јас со еден другар малце покасно им се придруживме.
Седиме ние сите вака другите веке пијат нешо кафе пиво сок , и доага келнерот и му вика само на другар ми шо ке пиеш .. хмм ок .. јас си седам ..
му донаса на другарот едно кафе и тогаш ме гледа и ми вика шо ке пиеш .. аха ок ти текна ае .. Значи сите пушевме пепеларата се препуни веке на овој камбано не му текнува да ја смени ни ништо .. почнавме да тресеме кај ни текни па почна да се буни кај сме треселе .. алоо дојди смени пепељара бе коњуу ..
И на крај му платив 90 денари за едно мочано кафе , шо од млеко немаше ни М у кафето , чашките беа гадни и миришаа на сапун ..
Охрид туристичко место ?? аха мало морген ае .. обичен град со едно гадно езеро и цени спадни боже утепај ме ..
ајт тамо ..

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Многу сте убај. Дајте бе да се збериме шо сте вакви. Ни фудбал ни збиранче ни нишо. Љута ви сум

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Значи во Охрид бев овоа година едно 5/6 дена си помиван ОК до некаде.
Бев на пол ван дајк со другари , добро беше на него .. потоа мислам алоо Бјело Дугме и Рибља Чорба најдобрите екс ју рок групи во исто време и на растојание од 50 метри. :tapp: .. имаше и добра тепачка бај д веј ..
Потоа мислам дека беше последен ден бевме на кафе. Значи 3/4 другари и другарки веке седеа а јас со еден другар малце покасно им се придруживме.
Седиме ние сите вака другите веке пијат нешо кафе пиво сок , и доага келнерот и му вика само на другар ми шо ке пиеш .. хмм ок .. јас си седам ..
му донаса на другарот едно кафе и тогаш ме гледа и ми вика шо ке пиеш .. аха ок ти текна ае .. Значи сите пушевме пепеларата се препуни веке на овој камбано не му текнува да ја смени ни ништо .. почнавме да тресеме кај ни текни па почна да се буни кај сме треселе .. алоо дојди смени пепељара бе коњуу ..
И на крај му платив 90 денари за едно мочано кафе , шо од млеко немаше ни М у кафето , чашките беа гадни и миришаа на сапун ..
Охрид туристичко место ?? аха мало морген ае .. обичен град со едно гадно езеро и цени спадни боже утепај ме ..
ајт тамо ..
Прв пат ти беше во Охрид да дојш?

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Многу сте убај. Дајте бе да се збериме шо сте вакви. Ни фудбал ни збиранче ни нишо. Љута ви сум
Ево ја бе кој ја бараше. :)

Ај иначе, јас сум за собиранче. За фудбал не сум пошо абер неам од играње.

Kajgana Shop

На врв Bottom