Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 14.977
- Поени од реакции
- 5.596
Дефинитивно Алесандре Пато..Скромен играч, без лигушење, но убиствен..Мој тип на играч...
Чинам дека се работи за Балотели...Една работа...Човеков, му даде на Јувентус два гола, тоа е факт..Што е добар, стварно е добар, има потенцијал, ама според мене не е од калибарот на Пато,Андерсон,Волкот,Агуеро.Според мене премногу го величате(не знам дали во тоа го гледате како своевидно лекување на повреденото его што Милан го стај во игра Пато, а вие немате некоја млада надежна ѕвезда, па го величите колку што треба и колку што не треба, а и се погоди моментот тогаш кога Пато дебитираше за Милан,тогаш се погоди и дуелот на Интер со Јувентус за Копа Италија,кога Балотели даде два гола, и го вивнавте во облаци, а пред тоа никој го немаше спомнато никаде)..Ги спомнувате тие два гола што му ги дал на Јуве (читај на Легротаље), а заборавате на утакмицата со Торино, каде не можеше 20мин да издржи?И на другите утакмици што сум ги гледал, во кои добил минутажа мислам дека не се покажа во некое толку блескаво светло во кое го претставувате.Ако е за тоа, и Јувентус го има Џовинко, и ајде сега јас да го тупам тука и да го величам??Сер Алекс Фергусон дури изјави дека ова дете ќе биде нареден Зидан и е вистинска реткост неговиот талент (а сведоци сме на умешноста на Ферги да препознае ТАЛЕНТ! >>К.Роналдо,Андерсон,Бекам,Нани итн<<)ste zaboravile eden inter-ist