Фудбалски суперталенти!

Кој е најдобар млад играч?

• Бојан Кркиќ Перез

Гласови: 31 14,1%
  • Алесандре Пато

Гласови: 62 28,2%
  • Џовани Дос Сантос

Гласови: 3 1,4%
  • Ројстон Дренте

Гласови: 8 3,6%
  • Тио Волкот

Гласови: 37 16,8%
  • Нани

Гласови: 13 5,9%
  • Андерсон

Гласови: 24 10,9%
  • Давиде Сантон

Гласови: 42 19,1%
  • Друг (наведи кој)

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    220

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Дефинитивно Алесандре Пато..Скромен играч, без лигушење, но убиствен..Мој тип на играч...
ste zaboravile eden inter-ist
Чинам дека се работи за Балотели...Една работа...Човеков, му даде на Јувентус два гола, тоа е факт..Што е добар, стварно е добар, има потенцијал, ама според мене не е од калибарот на Пато,Андерсон,Волкот,Агуеро.Според мене премногу го величате(не знам дали во тоа го гледате како своевидно лекување на повреденото его што Милан го стај во игра Пато, а вие немате некоја млада надежна ѕвезда, па го величите колку што треба и колку што не треба, а и се погоди моментот тогаш кога Пато дебитираше за Милан,тогаш се погоди и дуелот на Интер со Јувентус за Копа Италија,кога Балотели даде два гола, и го вивнавте во облаци, а пред тоа никој го немаше спомнато никаде)..Ги спомнувате тие два гола што му ги дал на Јуве (читај на Легротаље), а заборавате на утакмицата со Торино, каде не можеше 20мин да издржи?И на другите утакмици што сум ги гледал, во кои добил минутажа мислам дека не се покажа во некое толку блескаво светло во кое го претставувате.Ако е за тоа, и Јувентус го има Џовинко, и ајде сега јас да го тупам тука и да го величам??Сер Алекс Фергусон дури изјави дека ова дете ќе биде нареден Зидан и е вистинска реткост неговиот талент (а сведоци сме на умешноста на Ферги да препознае ТАЛЕНТ! >>К.Роналдо,Андерсон,Бекам,Нани итн<<)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Фабрегас од вчера 21 има..:)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Според мене Андерсон, има само 20че а има скилс ко играчиште прва класа, што ли ќе биде за 4-5 години?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Според мене Андерсон, има само 20че а има скилс ко играчиште прва класа, што ли ќе биде за 4-5 години?
Ке се повреди и ке се пензионира на 22 години..:pos::pos:
Тео и Агуеро:)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Ке се повреди и ке се пензионира на 22 години..:pos::pos:
Тео и Агуеро:)
Не коби жити се !
А да бе ги забораив и овие двајцава, језда едниот е од твоите али стварно ќе израсне во класа, а и агуеро исто

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
pato,aguero,krkic e toa se najjakite mladi igraci
toa se igraci na koi sto mu se dava sansa i sto pokazale nesto

a inaku za interasite sto go velicat baloteli i nie taka treba da go velicime paloschi

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
C.RONALDO,MESSI,KRKIC,ROONEY,BENZEMA,ARDA TURAN,BALOTELLI,DOS SANTOS,NURI SAHIN,PATO,AGUERO,WALCOTT,ROSSI,BABEL,SAMIR NASRI,NANI,KAKA,TEVEZ,GAGO,LULINHA,RAKITIC,ROBINHO,PELE,ANDERSON,DRENTHE... ODBERETE OD OVIE :D:D:D
Да не заборави Паоло Малдини да го кажеш:pos::pos::pos:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
imase vo toa porano so bese klub fudbal sea kako se vikase go smenija.............mn dobri mladi igraci imase napisano tamu i ja gi kupiv na football manager dobri se sea so se sekavam zapisani bea kerlon,fredy adu dr nezz koga ke go najjdam spisanieto ke gi pisam

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Стеван Јоветич, ке го гледате следнава сезона што ке праи детево во Фиорентина

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Џовинко го знаев дека е добар, ама никогаш го немав видено.Играчиштево има неверојатен прв допир и фантастични додавања.Има одличен инстинкт за гол и дриблинг.Кико и Балотели ќе биде добар, верувај.Не е за потценување.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Абе кај е супер Марио Балотели? :uvo:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од