Прв бакнеж

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
5-то одд. типката ми се свиѓаше цел живот и некако собрав сила и и кажав на нејзината најдобра другарка абе вака и вака и она коа ми кажа абе шапшал ти и се свигаш нејзе збеснав. И после часови ја испракав накај дома и онака самоуверен коа стигавме кај нејзе пред зграда и викам абе може да те бацам и типката онаква пааа... да и тука падна лижење 5 мин. и си рековме дека се сакаме и дека треба да се фатиме :pos2::pos2::pos2: и то е то

sl@tk@

е па слатка...
Член од
12 февруари 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
мислам дека беше на 13 и пол години
беше СЛАТКО и мислам дека тој вкус ке го паметем доолгооо...:wub:

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
prv baknez? vo 5to odd..nema nikogas da go zaboravam toj baknez...a i toa treperenje i sve dr...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
6то одделение, немав уште наполнето 12години... :)

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Прв бакнеж..далеку од слатко :) Беше негде 5то за 6то.Кај него пред зграда.Бакнежот траеше само неколку секунди..во главно ми беше гаднооо и лигавооо :pipi:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Пааааааа у паркче,ја 5то одд. копиљ она една година од мене,ме превесла шо да ви кажам...не беше лошо ко за прв пат :$

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Прв бакнеж..далеку од слатко :) Беше негде 5то за 6то.Кај него пред зграда.Бакнежот траеше само неколку секунди..во главно ми беше гаднооо и лигавооо :pipi:
Дај не зезај ? Баш слатко е тоа.

I

InF3cTeD

Гостин
многу убаво ми беше....бев 7 одд и сето тоа се случи во парк среде бел ден....некогаш си се потсеќам на тоа и си се смејам....

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
... пааа .. шо знам кое одд бев :S ... 5-то или 6-то така нешо .... беше онака многу неочекувано...
еден онака симпатичен типац ми кажа дека ме сака и ме залапа ... и тоа беше се :]
.... а ја додека сватам шо се дешава ..... помина возот хухухух ...
шо да праиш .. малишана :] хахха .... битно не беше онака нешо многу лошо ... али не беше ни некои перфекции ... лигаво ... :S хихихи

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Хммм ... Бев 7мо одд. и првиот бакнеж си го доживеав негде низ маалово и покрај тоа што се каам многу што беше со дете кое што не го сакав,али јбг нема назад ... Во суштина ми беше онака како и на повеќето ... Чудно одвратен и лигав и мислев дека во секој момент ќе се онесвестам али за среќа не се деси ништо од тоа :pos2:.Иначе сега со дотичниот :pos2: ептен слабо комуницираме [ фала богу ] пошо мислам дека ќе го убијам :pipi:.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
7одд. бевме на роденден јас и еден другар седевме блиску до цеде плеерот, си пуштавме шо ни лежи на душа..и со славеничката беше првиот бакнеж накратко :wink:

Член од
13 февруари 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
Jas 14 a tipot bese nekolku godini postar od mene....a vo nego bev zatreskana nemozam da opisam kolku....ccc....taka sto toj baknez bese kako ostvaruvanje na najubaviot son:)Mnogu se sramev deka ke primeti oti vrska neam od taa rabota ama dobro se snajdov a i do dusa toj bese prilicno iskusen pa izgleda me procita i mi olesni nekako...neznam ustvari ama prekrasen mi bese prviot baknez...najmnogu se sekavam na osetot na nesto meko i vlazno vo ustata...mmmm....haahaha

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Хмм.. првиот бакнеж ми беше во 5-то или 6-то одделение не се сејќавам многу добро :) . Знам дека то за прв пат се случи во еден влез во мое маало и беше многу блиску до мојата зграда :) .

Kajgana Shop

На врв Bottom