Колку ви значи насмевката?

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
а бе како што има друга тема "со кој си таков си" така да ако тие се насмеани и јас ке бидам насмеан

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Колку ви значи насмевката?

Колку ви е важно да сте во присуство на луѓе што се весели, кои се насмеани?
Дали една насмевка упатена кон вас може да го смени вашето негативно расположение, или колку може да влијае за да ја снема депресијата?
Колку насмевката може да ви го разубави денот осуден на пропаст?

Една мисла вика: Насмевката е крива линија која исправа многу работи.

Како е кај вас?
Колку често сте насмеани?
Секако дека е поубаво да сме во друштво на насмеани луѓе, одколку на мрачни, нерасположени...Со насмеани луѓе секако и позитивната енергија е голема..Да, насмевка упатена од личност што ми значи и те како може да ме расположи :pipi: И да, мислата е во право, насмевката може да исправи доста работи :) И за крај, па колку често сум насмеана? :raz: Често :)

Alien®

Finally founded...in love...
Член од
3 февруари 2008
Мислења
162
Поени од реакции
5
Насмевката ми значи многу, посебно ако е упатена од личност која ми значи. Инаку се смеам во големи количини :icon_lol:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
а бе како што има друга тема "со кој си таков си" така да ако тие се насмеани и јас ке бидам насмеан

Ова е точно...колку и да сум расположена не можам да се смејам во друштво на тмурни луѓе...Значи ако тие се смеат се смеам и јас, ако не тешко ќе оди смеењето.

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Мене насмевката ми кажува повеке од зборови.
Сака луге кои се насмеани и весели и убаво се чувствувам покрај нив.
Јас се смеам постојано ......не дека секогаш и се чувствувам срекно и весело , ама тоа ми е дел од секојдневието..насмевката

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
jas sum skoro sekogas nasmean. Znam kako e koga si vo drustvo i ne si nasmean...I tie okolu tebe ke se isti. Jas i da sum nesto iznerviran pak se trudam kolku sto mozam da sum nasmean, a i istoto go ocekuvam od drugite.
Za mene edna nasmevka moze da smeni sve... Da sum nekogas izerviran ili razocaran, edna nasmevka moze da me smeni odma.
Nasmevkata e sve.

Член од
29 септември 2008
Мислења
26
Поени од реакции
2
Ова е точно...колку и да сум расположена не можам да се смејам во друштво на тмурни луѓе...Значи ако тие се смеат се смеам и јас, ако не тешко ќе оди смеењето.
да,точно е тоа.

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..денес да не беше насмевкана на свитина со мене на пракса..незнам ќе бев на дното као титаник....:wink:..хих

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
ми значи ептен насмевката но вом последно време не сум толку насмеана:toe:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Насмевката ми значи многу, посебно ако е упатена од личност која ми значи. Инаку се смеам во големи количини :icon_lol:
Ееее исто и на мене, колку само една насмевка било чива може да ми го направи денот подобар.
насмевката многу значи за мене....
Исто и на мене, така да не си единствен :)
Смејте се го продужува животот:):)

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
смеењето е лек за душата кој се смее подолго живее а срекен сум кога моите деца се насмеани штом се смеат значи се е во ред но има смеење што ми иде на живци нарочито некој кога се смее нападно т.е хистерично

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Најмногу на свет ми значи насмевката:)
Без неа не би можел да живеам,едноставно ми една насмевка ми ја топли душата!:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom