- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.284
- Поени од реакции
- 87.013
Кој ја ебе Европа, више не ми треба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на грците му фуфка,малку треба владава да се погрижи за својот народ бидејќи со 10 денари во џеб не се влегува во ЕU.
И без да се прекр'стите ште ви приемат.А Г'рците и без това не вервам да ви сложат вето.На всички им дојде до гуша от техните цигански номера.Сега само бл'фират. Всички европејци симпатизират на вас.Не на тех.Знајат ги какви са.Та уважаеми соседи по спокојно.Нема за какво да им се нервирате.Те само пробват.Ако мине.
не да сум голем патриот али не го дозволувам тоа,се надевам и останатите мислат исто.Се влегува и без тие 10 денари,само доколку прифатиш да те прекрстат.
За прекрстувањето треба да решат на референдум 2 милиони жители на МКД,а не 2-3 лица.
тие 2-3 лица кои ќе се осмелат на таков чекор ќе бидат секако свесни дека со тоа би си ја потпишале смртната пресуда, а ко второт исто така знаат дека таквата нивна одлука, ќе биде поништена од тие што ќе ги наследат.
тие 2-3 лица кои ќе се осмелат на таков чекор ќе бидат секако свесни дека со тоа би си ја потпишале смртната пресуда, а ко второт исто така знаат дека таквата нивна одлука, ќе биде поништена од тие што ќе ги наследат.

!!!тие 2-3 лица кои ќе се осмелат на таков чекор ќе бидат секако свесни дека со тоа би си ја потпишале смртната пресуда, а ко второт исто така знаат дека таквата нивна одлука, ќе биде поништена од тие што ќе ги наследат.
Ajde be , koga vlegoa Romanskite cigani i Bugarite tatari, za Makedonija nema problem.
Ni vo BG ni vo RO se tepali kako vo Mk vo 2001 godina.Nema stabilnost vo MK.Imate problem i so imeto so Garcia.Tova sa golemi problemi i zatova nemate data za pregovori so EU.Sekade ima korupcia,sekade ima kriminal,no nekade e pomalko a drugade mnogo.