Дали некогаш Македонија воопшто ќе влезе во ЕУ?

• Креатор на темата Креатор на темата Bertone
  • Време на започнување Време на започнување
на грците му фуфка,малку треба владава да се погрижи за својот народ бидејќи со 10 денари во џеб не се влегува во ЕU.

на грците му фуфка,малку треба владава да се погрижи за својот народ бидејќи со 10 денари во џеб не се влегува во ЕU.

Се влегува и без тие 10 денари,само доколку прифатиш да те прекрстат.

За прекрстувањето треба да решат на референдум 2 милиони жители на МКД,а не 2-3 лица.

И без да се прекр'стите ште ви приемат.А Г'рците и без това не вервам да ви сложат вето.На всички им дојде до гуша от техните цигански номера.Сега само бл'фират. Всички европејци симпатизират на вас.Не на тех.Знајат ги какви са.Та уважаеми соседи по спокојно.Нема за какво да им се нервирате.Те само пробват.Ако мине.

И без да се прекр'стите ште ви приемат.А Г'рците и без това не вервам да ви сложат вето.На всички им дојде до гуша от техните цигански номера.Сега само бл'фират. Всички европејци симпатизират на вас.Не на тех.Знајат ги какви са.Та уважаеми соседи по спокојно.Нема за какво да им се нервирате.Те само пробват.Ако мине.

Не верувам дека и на ЕУ ќе и се чека 500 години како на Турците за "да мине" без резултати.Овде тоа не минало ни во многу потешки времина па нема да мине ни сега,едноставно името ни е генетско и непроменливо под никакви услови,само некој тоа не може да го свати и разбере.

Се влегува и без тие 10 денари,само доколку прифатиш да те прекрстат.
не да сум голем патриот али не го дозволувам тоа,се надевам и останатите мислат исто.

За прекрстувањето треба да решат на референдум 2 милиони жители на МКД,а не 2-3 лица.

тие 2-3 лица кои ќе се осмелат на таков чекор ќе бидат секако свесни дека со тоа би си ја потпишале смртната пресуда, а ко второт исто така знаат дека таквата нивна одлука, ќе биде поништена од тие што ќе ги наследат.

тие 2-3 лица кои ќе се осмелат на таков чекор ќе бидат секако свесни дека со тоа би си ја потпишале смртната пресуда, а ко второт исто така знаат дека таквата нивна одлука, ќе биде поништена од тие што ќе ги наследат.

Tокму така,секогаш ќе се најде некоја генерација која ќе ги поништи одлуките на предходната,доколку тие одлуки се однесуваат на клучниот сегмент за идентификација на Македонскиот народ.

Pri sledvashtoto priemane ke vlezete spored men. A grcite ne mogat da vi sprat zaradi ednoto ime. Makedonia ne e samo grucki zbor. Vse edno da kazat che v BG ne moze da imame oblast Pirinska Makedonia zashtoto tova e tehen trademark :pos2: .

A sto vredi smrtna presuda , koga nema koj da ja izvrsi , a baska UKINATA E SO ZAKON :):)!!!

Да, да исто како кога го сменија знамето со националниот симбол и ставија вентилатор, кој денес сите го веете.

Ajde be , koga vlegoa Romanskite cigani i Bugarite tatari, za Makedonija nema problem.

I romanskite cigani i bulgarskite tatari vlegoa vo EU,no tolkova "reformiranata" i "bez korupcia" i "jaka" MK ne e.Zashto?Izpalnihme tova koe sakashe EU.Ne vo parlamenta na BG i ne vo parlamenta na RO se tepaha deputatite:vozbud: Ni vo BG ni vo RO se tepali kako vo Mk vo 2001 godina.Nema stabilnost vo MK.Imate problem i so imeto so Garcia.Tova sa golemi problemi i zatova nemate data za pregovori so EU.Sekade ima korupcia,sekade ima kriminal,no nekade e pomalko a drugade mnogo.
Makedonia ke bide chelen na EU sled 2012 godina.Ima vreme ke vidime i pak ke si zboruvame.:smir:

Нас и онака не ни треба ЕУ. Работата е што тие не условуваат да мислиме дека не можеме без нив. Тие се уствари најголемите криминалци и хохштаплери собрани на едно место. Се ова што ние сега го проаѓаме како држава тие го поминале 100 пати полошо и сега нас ни даваат памет дека ние не сме чинеле. Друга работа е што енглезите и фанцузите се гробари на Македонија, тие ни ја распарчија државата и ја поделија на нашите ДРАГИ соседни земји, за да не постоиме.

Сигурно ќе влезе, ама кога не се знае...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom