Дали некогаш Македонија воопшто ќе влезе во ЕУ?

• Креатор на темата Креатор на темата Bertone
  • Време на започнување Време на започнување
Дојде Бугарската инвазија ...велкоме ју мајк мај дај

Јас мислам дека нема да влезе се додека оние белите капи не си ја остварат идеата за Голема Албанија.
Абе на Бугарите им се смееме ама ете тие веке се во ЕУ и кај нив има кражби,корупција па дури и убиства па си влегоа како ништо во ЕУ.
Ништо нема да биде од оваа скапана држава :toe:

И како сте денес ? Што има у кризниот штаб ?

Мене коа боље ке размислам ми е страв за ЕУ, кај влегле Бугари тоа аутоматски се распага ... така беше со Хитлер, така со Русите сеа ке ја измалерисаат и ЕУ... што проклетиња се значи

И како сте денес ? Што има у кризниот штаб ?

Мене коа боље ке размислам ми е страв за ЕУ, кај влегле Бугари тоа аутоматски се распага ... така беше со Хитлер, така со Русите сеа ке ја измалерисаат и ЕУ... што проклетиња се значи

:pos2::pos::pos::pos:

Нема да влезе никогаш колку побрзо се сфати тоа и се засукаат ракавите кон друг правец подобро за нас
Deka Srbia nema da vleze e tochno !
A Macedonskiot narod sam ke reshi za vlezot bez da vi prasha vas ! :baeh:

Edno prasanje do brashtata:
Vredi li EU kako Crnoto More?
t.e. dali ste zadovolni od cenata za koja go prodadovte?
Istoto e so site istocnoevropski zemji,istoto e i so nas,ama nie nemame sto da ponudime....

Evropa ne ni treba!!
Kolku drzavi ne se vo Evropa pa teraat sami..
Ako celta na Evropa e dvosmislena togas voopsto ne ni se potrebni..si igraat majtap so nasive i na kraj ke ni recat cekajte uste 2-3 godini..

Прво Македонија нема потреба да влезе во ЕУ затоа што самата ЕУ со проширувањето веќе од 12 на многу повеќе членки стана апсолутно неатрактивна,ама кому да му го докажеш тоа.Граѓаните на Македонија сакаат да пристапат кон ЕУ единствено затоа што сметаат дека со тоа би биле ослободени од малото ГЕТО и би можеле да шетаат во малку поголемо па да си ја побараат среќата.Впрочем со влезот во ЕУ ништо нема да се измени на подобро освен најавената либерализација на визниот режим која доколку се случи интересот на Македонците за влез во унијата ќе опадне многу повеќе и од оној на Хрватска или Швајцарија скоро со сигурност може да се потврди анализираќи ги потребите на Македонските граѓани па и на сите во регионов.Меѓутоа тоа го знаат од ЕУ и затоа се непопустиви во ослободувањето од визи на 10тина милиони луѓе затворени во ГЕТО,кој никогаш нема да сакаат да влезат во ЕУ доколку бидат слободни и буквално во права смисла на зборот.

Deka Srbia nema da vleze e tochno !
A Macedonskiot narod sam ke reshi za vlezot bez da vi prasha vas ! :baeh:

О ти ...на Србија сега и се нуди ЕУ може да влезе пред сите и пред Хрватска ако се откаже од Косово и не се приклони кон Русија... комплексашу еден

Денес Ставревски изјави дека 2008 ќе била најупешна инвестициска година до сега, дека ќе сме добиеле датум за преговори со ЕУ и покана за членство во НАТО.
Е вака ќе кажам дека и покрај тоа што сите влади до сега викаа дека баш следната година ќе биде најуспешна. (Тоа малку ми личи како евреинот што ставил натпис пред својата кафана утре гратис јадење.секој ден е утре) Ама еве ако ова излезе вистина ја до крај на живот гласам за ВМРО. :vozbud:
Ама ако не излезе така, што да праиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom